ΕΑΑΛΣ: Κλιμάκιο ΔΣ στο Διευθυντή ΝΝΑ

Αμέσως μετά τη σημερινή επίσκεψή του στο ΜΤΝ, κλιμάκιο του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΑΑΛΣ, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο ΔΣ Στ. Βοϊδονικόλα, τον Αντιπρόεδρο ΔΣ Ι. Καραγεωργόπουλο, τον Εκτελεστικό Γραμματέα Α. Θεοφίλου και την Ταμία ΔΣ Ε. Κοντάκου, επισκέφθηκε το διευθυντή του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών Αρχιπλοίαρχο (ΥΙ) Σπ. Μωραΐτη ΠΝ, για θέματα που αφορούν τη Νοσοκομειακή περίθαλψη μελών ΕΑΑΛΣ.

Κατά την υπόψη συνάντηση, παρασχέθηκε πληρέστατη ενημέρωση για το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του Ιδρύματος, αποδιδόμενων στο υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρά την προσθήκη επιπλέον δικαιούχων ενδο/εξωνοσοκομειακής περίθαλψης.

Περαιτέρω, γνωστοποιήθηκε η προοπτική μελλοντικής αύξησης των κλινών του Νοσοκομείου, ιδίως ύστερα από εξασφάλιση δωρεάς για την ανέγερση δύο ορόφων στην εγκάρσια πτέρυγα του Ιδρύματος.

Τέλος, αφού τονίσθηκε από το Διευθυντή ΝΝΑ η διακοπή της χρόνιας υποχρηματοδότησης του Ιδρύματος και η αποκατάσταση της σταθερής χρηματοδότησής του από τον τακτικό προϋπολογισμό, ζητήθηκαν οι καλές υπηρεσίες της ΕΑΑΛΣ για τη διεκδίκηση αυξημένων πόρων για το Νοσοκομείο, ως το μόνο μέτρο που θα συντελέσει στην εξυπηρέτηση όλων των δικαιούχων ενδο/εξωνοσοκομειακής περίθαλψης._

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη: Ποιοι κινδυνεύουν με κάθειρξη 10 ετών

Ο νέος ποινικός κώδικας, που ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή, περιλαμβάνει αλλαγές και στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συγκεκριμένα αυστηροποιεί τις ποινές που ορίζονται στην περίπτωση παραβίασης κόκκινου σηματοδότη καθώς και σε άλλες παραβάσεις, όπως η κατανάλωση αλκοόλ. Πιο συγκεκριμένα, στο άρθρο

Κλεμμένα αυτοκίνητα: Με ποια μέθοδο τα πουλάνε οι επιτήδειοι

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι κλοπές αυτοκινήτων στην Ελλάδα, αφού υπολογίζεται πως κάθε χρόνο στην Ελλάδα κλέβονται 30.000 αυτοκίνητα, τα περισσότερα από αυτά στην Αττική. Ωστόσο, η μέθοδος που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι και η επινοητικότητά τους προκειμένου να διαθέσουν τα κλεμμένα αυτοκίνητα στην αγορά ξεπερνά κάθε φαντασία.

Αποκαλύψεις από την υφυπουργό Ναυτιλίας της Κύπρου: «Πέραν της Τουρκίας είχαμε να αντιμετωπίσουμε το ρωσικό μπλοκ στον ΙΜΟ»

Τα παραπάνω δήλωσε την Τρίτη η Υφυπουργός Ναυτιλίας Μαρία Χατζημανώλη. Σε συζήτηση στο 7o συνέδριο Capital Link, του οποίου το ΚΥΠΕ είναι χορηγός επικοινωνίας, η κ. Χατζημανώλη χαρακτήρισε την εκλογή ως σημαντική, αφού η Κύπρος κατάφερε να διατηρήσει όλες της

Μετάβαση στο περιεχόμενο