Έληξε η απεργία στο λιμάνι του Πειραιά

Το λιμάνι αλλά και οι επαγγελματικοί φορείς παίρνουν μία ανάσα εν μέσω της εορταστικής περιόδου

Τη λήξη της απεργίας αποφάσισαν τα μέλη της Ένωσης Εργαζομένων Διακίνησης Εμπορευματοκιβωτίων στις προβλήτες του Πειραιά (ΕΝΕΔΕΠ)

Όπως ανακοίνωσαν, θα συνεδριάσουν εκ νέου στις 20 Απριλίου για να καθορίσουν τη συνέχεια των κινητοποιήσεων.

Το λιμάνι αλλά και οι επαγγελματικοί φορείς παίρνουν μία ανάσα εν μέσω της εορταστικής περιόδου.

Οι κινητοποιήσεις αφορούσαν στην υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας. Η ΕΝΕΔΕΠ δεν θεωρεί ικανοποιητική την πρόταση της Dport. Πάντως, η αύξηση που έχει προταθεί μεσοσταθμικά κυμαίνεται στο 8%.

Οι εργαζόμενοι του σωματείου, πραγματοποίησαν το απόγευμα γενική συνέλευση, με τους λιμενεργάτες να ζητούν βελτιωμένη πρόταση από την DPort Services (εταιρεία διαχείρισης λιμενικών υπηρεσιών του ΣΕΠ) για την υπογραφή ΣΣΕ.

Μηνάς Τσαμόπουλος

Έληξε η απεργία στο λιμάνι του Πειραιά

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια Ιταλίδα στον Πειραιά

Συνωστισμός αφίξεων ξένων πολεμικών πλοίων στον Πειραιά, καθώς μετά το αμερικανικό αεροπλανοφόρο George G.H. Bush, έφθασε και η ιταλική φρεγάτα, κλάσης Bergamini, ITS Carabiniere. Το σκάφος εντάχθηκε στο Ιταλικό Ναυτικό το 2015.

Γυναίκα για πρώτη φορά στο “τιμόνι” της Τροχαίας Θεσσαλονίκης: Ποια είναι η νέα διευθύντρια

Για πρώτη φορά, μία γυναίκα κάθεται στο τιμόνι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes. Η νέα διευθύντρια, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, μετρά χρόνια σε επιτελικές θέσεις της Τροχαίας, είναι παντρεμένη με παιδιά και ανέλαβε τη

Φωτό: Το USS George H.W. Bush έφτασε στον Πειραιά

Το Αμερικανικό Ναυτικό ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τη σημερινή άφιξη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush (CVN 77) στον Πειραιά. 230203-N-UI066-1066 PIRAEUS, Greece (Feb. 3, 2023) Cmdr. Ryan Conlan, navigation officer of the Nimitz-class aircraft carrier USS George H.W.

Ο εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχος Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέας για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής

Η τοποθέτηση του εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχου Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέα σήμερα στον Αντέννα για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής απέναντι στους Έλληνες Λιμενικούς!   Ελληνοτουρκικά – Καλημέρα Ελλάδα – 03/02/2022 – Καλημέρα Ελλάδα – Ρεπορτάζ