Εντυπωσιακές ασκήσεις με όπλα από τη ΣΣΑΣ – BINTEO

Εντυπωσιακές ασκήσεις με τα όπλα τους πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλατεία Αριστοτέλους μέλη Διμοιρίας Επιδείξεων της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).

Η Διμοιρία μαγνήτισε τα βλέμματα του πλήθους κόσμου που βρέθηκαν στο σημείο για να την παρακολουθήσουν, εκτελώντας με απόλυτη ακρίβεια μια σειρά από περίτεχνες επιδείξεις.

Στη συνέχεια οι μπάντες του Στρατού, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας παιάνισαν εμβατήρια, ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με τις τρεις μπάντες να παιανίζουν μαζί το «Μακεδονία Ξακουστή».

Η επίδειξη της Διμοιρίας και των μουσικών των Ενόπλων Δυνάμεων έγινε παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα αλλά και σύσσωμης της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε βίντεο:

thestival.gr

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αξιοποίηση της ελληνικής ΑΟΖ είναι η νέα Μεγάλη Ιδέα. Τα απτά οφέλη

Άρθρο του Νικ. Γ. Σαμπάτη, Αρθρογράφου, Οικονομολόγου, ασκ. Ορκωτού Ελεγκτή Οι πρώτες φωνές που θυμάμαι να μιλάνε δειλά δειλά για την αξιοποίηση της ελληνική ΑΟΖ ήταν στο μακρινό 2009.  ”Γραφικοί”, ήταν ο ελαφρύτερος από τους χαρακτηρισμός που τους συνόδευε από

Παρουσία Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Εκδήλωση για την Ημέρα Τάξης ΣΣΕ 1983

Την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου 2022 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ως απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1983, παραβρέθηκε σε εκδήλωση της Τάξης του, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην Βάρη Αττικής, με μέριμνα του Συνδέσμου της.

Τελετή Απόσυρσης των Αεροσκαφών Cessna T-41D

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί η τελετή απόσυρσης των αεροσκαφών Cessna T-41D, στην 360 Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος (360ΜΕΑ) της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δοξολογία, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής Διοικητή 360 ΜΕΑ, διέλευση αεροσκάφους

Τελετή Επίδοσης Ξιφών και Βράβευση Στρατιωτικών Εργοστασίων

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ»), η τελετή επίδοσης ξιφών σε Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, οιασδήποτε προέλευσης πλην ΣΣΕ και ΣΣΑΣ. Τα ξίφη απένειμε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού