Επίσκεψη της Εκτελεστικής Διευθύντριας της EUROPOL στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

To Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής επισκέφτηκε σήμερα η Εκτελεστική Διευθύντρια της EUROPOL, Catherine De Bolle.

 

Την Εκτελεστική Διευθύντρια υποδέχτηκε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος και ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος ΛΣ Αλεξανδράκης Γεώργιος.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον κ. Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τον κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Υποστήριξης της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και ΕΦΚ κα Αγγελική Ματσούκα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης, Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Κοντιζάς Τρύφων, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά, Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Ευαγγελίδης Σπυρίδων, ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης Πλοίαρχος Λ.Σ. Χριστιανός Γεώργιος, ανώτεροι Αξιωματικοί Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αξιωματούχοι της EUROPOL καθώς και στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και ΕΦΚ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με θέματα «Οργανωμένο Έγκλημα: Η καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης», «Οργανωμένο Έγκλημα – Λαθρεμπόριο – Διακίνηση ναρκωτικών ουσιών» και «Προκλήσεις που προκύπτουν από εγκληματικές δραστηριότητες, οι οποίες σχετίζονται με τη διακίνηση αγαθών στο λιμάνι Πειραιά».

Ακολούθως, η διεύθυνση Στρατηγικής Τελωνειακών Ελέγχων και Παραβάσεων προχώρησε σε παρουσίαση σχετικά με τις κατασχέσεις του Γ’ Τελωνείου Πειραιά σε ναρκωτικά, καπνικά και παραποιημένα προϊόντα.

Η συνάντηση συνεχίστηκε με επίσκεψη στο Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 090 «ΡΩ», ενώ ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Γ’ Τελωνείου Πειραιά με την πραγματοποίηση επίδειξης ελέγχων με X-ray και σκύλο ανιχνευτή.

Σχετικές εικόνες

COVEREUROPOL 1EUROPOL 2EUROPOL 3EUROPOL 4EUROPOL 5EUROPOL 6

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί εμμένει η ΕΑΑΣ στη διάλυση των Μετοχικών Ταμείων Ναυτικού & Αεροπορίας;

Έκπληκτοι οι μερισματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού (και του Λιμενικού Σώματος) και της  Αεροπορίας παρατηρούν την έντονη παρασκηνιακή προσπάθεια και χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), να μεταβάλει τους ιδρυτικούς νόμους για την αυτοτέλεια των Μετοχικών Ταμείων Στρατού –

Φρούριο η Αθήνα για επέτειο Γρηγορόπουλου και άφιξη Ερντογάν -Επί ποδός 4.000 αστυνομικοί, drones και σκοπευτές

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις επόμενες μέρες στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν. Για αύριο Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των συγκεντρώσεων και πορειών για τη συμπλήρωση 15

Ηλεκτρικό ρεύμα: Αυξήσεις στο πάγιο και στην κιλοβατώρα φέρνουν τα χρωματιστά τιμολόγια

Αυξήσεις στο πάγιο αλλά και χρεώσεις ανά κιλοβατώρα που μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 20 λεπτά, φέρνουν τα νέα πράσινα τιμολόγια που ανακοίνωσαν οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας.   Από τα τιμολόγια που ανακοίνωσαν οι εταιρείες προκύπτει ότι η πάγια

Η Βουλή… των ρεκόρ! Πρώτη φορά με 9 κόμματα

ο ρεκόρ των περισσότερων κομμάτων στη Βουλή… ισοφαρίστηκε στις εκλογές του Ιουλίου και, πλέον (με την εμφάνιση του νέου κόμματος, ονόματι Νέα Αριστερά)…. σπάει. Η επίδοση των β’ εκλογών του 2015, Σεπτέμβρη μήνα, λίγες εβδομάδες μετά το δημοψήφισμα και το νέο

Μετάβαση στο περιεχόμενο