Εταιρεία Security για το λιμάνι ψάχνει ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης

Στο αντικείμενο του έργου περιλαμβάνεται ο έλεγχος πρόσβασης προσώπων και οχημάτων (συμπεριλαμβανομένων και των χώρων Parking), έρευνες ασφαλείας και περιπολίες 

Εταιρεία Security που θα αναλάβει το έργο φύλαξης και ασφάλειας των εγκαταστάσεων του εμπορικού λιμανιού Αλεξανδρούπολης αναζητά ο Οργανισμός Λιμένα με διαγωνισμό που έχει προκηρύξει.
Ο διαγωνισμός έχει προϋπολογισμό 248.000 ευρώ (με ΦΠΑ) και η διάρκεια της σύμβασης είναι τα δύο έτη. Στο αντικείμενο του έργου περιλαμβάνεται ο έλεγχος πρόσβασης προσώπων και οχημάτων (συμπεριλαμβανομένων και των χώρων Parking), έρευνες ασφαλείας και περιπολίες εντός του λιμένα.
Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρεται στη διακήρυξη του διαγωνισμού, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν προσφορές μέχρι τις 3 Απριλίου 2023, «η Διοίκηση του Ο.Λ.Α. Α.Ε., ανταποκρινόμενη στις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις κείμενες διατάξεις, προχώρησε στην εκπόνηση και αναθεώρηση των αναγκαίων μελετών και θέσπισε μία σειρά διαδικασιών και μέτρων ασφάλειας τα οποία αντικατοπτρίζονται στη πολιτική Ασφάλειας που έχει υιοθετηθεί και η οποία προσδίδει τα μέγιστα στην φύλαξη και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας του λιμανιού.
Η Διοίκηση του Ο.Λ.Α. Α.Ε., λαμβάνοντας υπόψη τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από τη χρήση του λιμένα της Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο εξυπηρέτησης της Ελληνοαμερικανικής αμυντικής συμφωνίας, διαθέτει εγκεκριμένες μελέτες Αξιολόγησης Ασφάλειας Λιμένα και Σχεδίου Ασφαλείας Λιμένα.
Αντικείμενο του έργου είναι η παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, όπως προβλέπεται στον Νόμο 3622/2007 και σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 4434.1/02/08 (ΦΕΚ 1877/Β’), διάρκειας είκοσι τεσσάρων μηνών και αφορά στην τήρηση ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ που προβλέπεται στην 3η Αναθεώρηση του Σχεδίου Ασφάλειας της Λιμενικής Εγκατάστασης “ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ”. Η ανάγκη τήρησης των ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, κρίνεται απαραίτητη για την εφαρμογή πρόσθετων μέτρων ασφαλείας, όπως αυτά έχουν συμφωνηθεί από τους εμπλεκομένους εν όψει επικείμενων στρατιωτικών ασκήσεων με την χρήση εμπορικών πλοίων, που υπάγονται στις διατάξεις του Κώδικα ISPS.
Στο αντικείμενο του έργου συμπεριλαμβάνεται ο έλεγχος πρόσβασης, προσώπων και οχημάτων στους χώρους της λιμενικής εγκατάστασης, (συμπεριλαμβανομένων και των χώρων Parking), τήρηση βιβλίων εισερχομένων – εξερχόμενων, τήρηση βιβλίων συμβάντων, έλεγχος πρόσβασης χρηστών λιμένα, εργαζομένων κλπ. Επίσης έρευνες ασφαλείας και περιπολίες σε χώρους του λιμένα και αναφορά συμβάντων στον Υπεύθυνο Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ΥΑΛΕ) ή/και στον Δ/νοντα Σύμβουλο ή τον όποιο εκπρόσωπο του Οργανισμού έχει ορίσει ο ΥΑΛΕ, ή ορίζεται στο εγκεκριμένο Σχέδιο Ασφάλειας Λιμενικής Εγκατάστασης (ΣΑΛΕ) του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νομικές διαδικασίες κατά Ψαριανού προανήγγειλε η ΟΛΜΕ για την επίθεσή του στους καθηγητές

«Για απαράδεκτη συμπεριφορά η οποία δεν θα γίνει ανεκτή» κάνει λόγο η ΟΛΜΕ σε ανακοίνωσή της, προαναγγέλλοντας ότι θα κινηθεί νομικά κατά του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος σε δημόσια τοποθέτησή του χαρακτήρισε τους καθηγητές «καθάρματα,

Ινστιτούτο Αρχιπέλαγος: Οι θανατώσεις ζωνοδέλφινων στο ΒΑ Αιγαίο συνεχίζονται

Δύο ακόμα θανατωμένα ζωνοδέλφινα (Stenella coeruleoalba), εντοπίστηκαν εχθές το απόγευμα στο ανοιχτό πέλαγος στο ΒΑ Αιγαίο, από ερευνητές του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος. Όπως τονίζουν οι επικεφαλής της οργάνωσης: «Δεδομένου ότι στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή καταγράφουμε εδώ και δεκαετίες ζωνοδέλφινα

Το κόλπο με το αλουμινόχαρτο της σπείρας που άρπαξε πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ

Το κόλπο με το… αλουμινόχαρτο εφάρμοζε η σπείρα που δρούσε από τον περασμένο Μάρτιο στα νότια προάστια της Αττικής και έκλεβε ηλικιωμένους που νόμιζαν ότι οι νεαροί που έμπαιναν στα σπίτια τους ήταν υπάλληλοι παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ή συντηρητές ασανσέρ.

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Έφυγε σε ηλικία 84 ετών ο Θεόδωρος Πάγκαλος, πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης, βουλευτής, υπουργός και ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση της οικογένειάς του στο Twitter. «Ο αγαπημένος μας Θόδωρος Πάγκαλος έφυγε σήμερα από κοντά

Μετάβαση στο περιεχόμενο