Φ. Οκτάι: Η αντίδραση της Τουρκίας στο Αιγαίο θα κάνει τη μέρα των Ελλήνων νύχτα

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από πλευράς της Τουρκίας. Τη σκυτάλη πήρε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ερντογάν, Φουάτ Οκτάι, προειδοποιώντας την Ελλάδα ότι η μέρα θα γίνει νύχτα όταν η χώρα του αντιδράσει στο Αιγαίο.

«Ο κ. Μητσοτάκης μας λέει να μην έρθουμε το βράδυ και να έρθουμε τη μέρα. Ο ίδιος δεν ξέρει ότι όταν η Τουρκία δείξει την αντίδρασή της στο Αιγαίο και όταν δείξει αποφασιστική στάση, η μέρα των Ελλήνων θα είναι ούτως ή άλλως νύχτα;» διερωτήθηκε σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην επαρχία της Σίβα.

«Αν η Τουρκία κάνει ό,τι χρειάζεται, βάσει των διεθνών συμφωνιών, θα «χιονίσει» στα νησιά που εμπιστεύονται οι Έλληνες. Οι φίλοι που τους έσυραν σε αυτές τις περιπέτειες θα εξαφανιστούν ξαφνικά, όπως βλέπουμε σε πολλά μέρη σήμερα» πρόσθεσε.

«Ο αξιότιμος πρόεδρός μας προειδοποίησε ανοιχτά για τα νησιά και είπε «ξαφνικά μια νύχτα» (θα έρθουμε). Αν χρειαστεί να το κάνει θα είστε μάρτυρες, όπως και όλος ο κόσμος» κατέληξε.

Πηγή: ΕΡΤ

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την επιμέλεια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις

Τελετή Ορκωμοσίας Νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023

Παρουσία του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αλεξανδράκη Γεώργιου, τελέσθηκε σήμερα η ορκωμοσία ενενήντα επτά (97) νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023. Στην τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), στο Ναυτικό

ΛΣ : Να μετακινείται ο φάκελος…Όχι ο πολίτης

Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό πρωτοξεκίνησε από το Υπουργείο Αιγαίου το 1998;;; Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό αποτέλεσε την πρώτη διαφήμιση των σημερινών Κ.Ε.Π.(Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών); Ποιος γνωρίζει ότι ο «προάγγελος» των σημερινών ΚΕΠ (τότε λέγονταν «Γραφεία τουΠολίτη»)

Ο Ερντογάν μηνύει τον αντιπρόεδρο της γερμανικής Βουλής

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κινδυνεύει να βρεθεί ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Βουλής και αντιπρόεδρος των Φιλελευθέρων Βόλφγκανγκ Κουμπίκι, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κατά του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο χαρακτήρισε σε προεκλογική συγκέντρωση «μικρό αρουραίο των υπονόμων». Το