Φ. Οκτάι: Η αντίδραση της Τουρκίας στο Αιγαίο θα κάνει τη μέρα των Ελλήνων νύχτα

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από πλευράς της Τουρκίας. Τη σκυτάλη πήρε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ερντογάν, Φουάτ Οκτάι, προειδοποιώντας την Ελλάδα ότι η μέρα θα γίνει νύχτα όταν η χώρα του αντιδράσει στο Αιγαίο.

«Ο κ. Μητσοτάκης μας λέει να μην έρθουμε το βράδυ και να έρθουμε τη μέρα. Ο ίδιος δεν ξέρει ότι όταν η Τουρκία δείξει την αντίδρασή της στο Αιγαίο και όταν δείξει αποφασιστική στάση, η μέρα των Ελλήνων θα είναι ούτως ή άλλως νύχτα;» διερωτήθηκε σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην επαρχία της Σίβα.

«Αν η Τουρκία κάνει ό,τι χρειάζεται, βάσει των διεθνών συμφωνιών, θα «χιονίσει» στα νησιά που εμπιστεύονται οι Έλληνες. Οι φίλοι που τους έσυραν σε αυτές τις περιπέτειες θα εξαφανιστούν ξαφνικά, όπως βλέπουμε σε πολλά μέρη σήμερα» πρόσθεσε.

«Ο αξιότιμος πρόεδρός μας προειδοποίησε ανοιχτά για τα νησιά και είπε «ξαφνικά μια νύχτα» (θα έρθουμε). Αν χρειαστεί να το κάνει θα είστε μάρτυρες, όπως και όλος ο κόσμος» κατέληξε.

Πηγή: ΕΡΤ

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΑΛΣ: Σε ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΑΛΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Σε μια ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΑΛΣ, στον κατάμεστο από μέλη, φίλους και προσκεκλημένους της Ένωσης φιλόξενο χώρο του bar – restaurant “Μαντζάρου 3” στο Κολωνάκι.

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Αποστράτων Λιμενικού Σώματος Κρήτης και Δωδ/σων (φωτο)

Μέσα σε ζεστό οικογενειακό και συναδελφικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες 24-2-24 η κοπή της πίτας του Συλλόγου Αποστράτων Λιμενικού Σώματος Κρήτης και Δωδ/σων στη Ταβέρνα ΑΛΩΝΑΚΙ. Η εκδήλωση μας έχει γίνει πλέον θεσμός και αυτό το δείχνει η αθρόα και μαζική

ΕΛΣΤΑΤ: Συνεχίζεται η συρρίκνωση του ελληνικού νηολογίου

Περαιτέρω μείωση κατά 0,5% (9 πλοία) κατέγραψε ο αριθμός των υπό ελληνική σημαία πλοίων (άνω των 100 κοχ) το Δεκέμβριο 2023 (1816 πλοία) σε σύγκριση με τον αντίστοιχο αριθμό του Δεκεμβρίου 2022 (1825 πλοία), σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή

Χολέρα: Lockdown σε κρουαζιερόπλοιο λόγω κρουσμάτων

Τουλάχιστον 15 άτομα έχουν απομονωθεί λόγω «ύποπτης ασθένειας», ενώ επιβάτης ανέφερε ότι ο καπετάνιος τον ενημέρωσε ότι πρόκειται για χολέρα. Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές του Μαυρικίου. Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Dawn παραμένει ανοικτά του λιμανιού αφού του έχει απαγορευτεί να δέσει

Μετάβαση στο περιεχόμενο