Για πρώτη φορά κοινές δηλώσεις Αρχηγών ΓΕΕΘΑ, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής

Όσο κι αν γυρίσει κάποιος το χρόνο πίσω είναι πολύ δύσκολο να θυμηθεί τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ΕΛΑΣ και Π,Σ, να πραγματοποιούν κοινές δηλώσεις για οποιοδήποτε γεγονός στη χώρα.
Αυτό συνέβη χθες το μεσημέρι όταν ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και οι Αντιστράτηγοι Λάζαρος Μαυρόπουλος και Γιώργος Πουρναράς ήταν στην Πολιτική Προστασία και έκαναν δηλώσεις ενημερώνοντας ο καθένας από τη δική του πλευρά για τις ενέργειες που έχουν γίνει, κυρίως στη Θεσσαλία τα τελευταία 24ωρα.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και εν συνεχεία ακολούθησαν οι κύριοι Φλώρος, Πουρναράς και Μαυρόπουλος.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη του Πρωθυπουργού ο οποίος ενημερώθηκε για όσα συνέβαιναν στην πολύπαθη Θεσσαλία.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tουρκικοί «τσαμπουκάδες» με πολεμικά έξω από την Κάσο -η απάντηση της Αθήνας

Πρώτα βάφτισαν με Νavtex «τουρκική υφαλοκρηπίδα» περιοχή νότια της Καρπάθου, μετά έστειλαν και πολεμικά πλοία «για να παρακολουθούν» το ιταλικό ερευνητικό «Ievoli Relume», που πραγματοποιεί έρευνες για τη μελλοντική εγκατάσταση υποβρυχίων καλωδίων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης – Κύπρου.

Στουρνάρας: «Θα χρειαστούμε άλλα 40 χρόνια για να διασφαλίσει η Ελλάδα την ευημερία της»

Άλλα 40 χρόνια -και υπό την προϋπόθεση ότι σε αυτή την περίοδο θα προχωρήσουν αποφασιστικά ορισμένες βασικές μεταρρυθμίσεις και ότι θα καταφέρνουμε να επιτυγχάνουμε πρωτογενή πλεονάσματα ύψους 2% του ΑΕΠ ετησίως- θα χρειαστούν για να διασφαλίσει η Ελλάδα την ευημερία της

Το Λιμενικό απαντά μέσω πηγών στην τουρκική προπαγάνδα: Προστατεύουμε νόμιμα τα σύνορά μας

Στην κατηγορηματική διάψευση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, που δημοσιοποίησε βίντεο στο οποίο ελληνικές αρχές δήθεν προχωρούν δια θαλάσσης σε επαναπροώθηση μεταναστών προχώρησαν πηγές του Λιμενικού Σώματος. Πηγές της Ελληνικής Ακτοφυλακής επιβεβαίωσαν το περιστατικό, ωστόσο τόνισαν ότι δεν πρόκειται για επαναπροώθηση,

Στ. Γκίκας: «Ενδυνάμωση της θεσμικής συνεργασίας ΥΝΑΝΠ και ΚΕΔΕ με επίκεντρο τα νησιά και τη θεσμική αναβάθμιση της νησιωτικοτητας με μετρήσιμα αποτελέσματα και εξειδικευμένους πόρους»

Στην 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Νήσων και Κοινωνικής Συνοχής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, συμμετείχε σήμερα 22/7/2024 ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, παρουσία των Δημάρχων των

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο