Για πρώτη φορά κοινές δηλώσεις Αρχηγών ΓΕΕΘΑ, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής

Όσο κι αν γυρίσει κάποιος το χρόνο πίσω είναι πολύ δύσκολο να θυμηθεί τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ΕΛΑΣ και Π,Σ, να πραγματοποιούν κοινές δηλώσεις για οποιοδήποτε γεγονός στη χώρα.
Αυτό συνέβη χθες το μεσημέρι όταν ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και οι Αντιστράτηγοι Λάζαρος Μαυρόπουλος και Γιώργος Πουρναράς ήταν στην Πολιτική Προστασία και έκαναν δηλώσεις ενημερώνοντας ο καθένας από τη δική του πλευρά για τις ενέργειες που έχουν γίνει, κυρίως στη Θεσσαλία τα τελευταία 24ωρα.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και εν συνεχεία ακολούθησαν οι κύριοι Φλώρος, Πουρναράς και Μαυρόπουλος.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη του Πρωθυπουργού ο οποίος ενημερώθηκε για όσα συνέβαιναν στην πολύπαθη Θεσσαλία.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιμενικό: Πάνω από 65 μετανάστες διασώθηκαν στο Αιγαίο

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 66 άτομα εντόπισαν οι δυνάμεις του Λιμενικού σε Οινούσσες, Φαρμακονήσι και Μεγίστη. Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε το βράδυ της Πέμπτης ταχύπλοο σκάφος να αποβιβάζει ικανό αριθμό αλλοδαπών σε βραχώδη ακτή βορειοδυτικά της ν.

Αναστέλλεται κάθε δραστηριότητα στο ΟΑΚΑ λόγω προβλήματος με τη στατικότητα του στεγάστρου Καλατράβα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) ενημερώνει ότι κατόπιν μελέτης για την στατικότητα των μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα προέκυψε πρόβλημα και ως εκ τούτου αναστέλλεται από σήμερα (29/9) κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό

ΥΠΟΙΚ: Εγκρίθηκε η αγορά 4 ελικοπτέρων βαρέος τύπου για την ενίσχυση της Πυροσβεστικής

Στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών «Πολιτική Προστασία 2021- 2027», με δικαιούχο το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, εντάσσεται η πράξη «Προμήθεια ελικοπτέρων βαρέως τύπου». Η σχετική πράξη εκδόθηκε σήμερα από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο