Ημερίδα για το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ & ενημέρωση για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Σ.Α (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.)

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος διοργανώσει την Πέμπτη 27-05-23 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ο.Λ.Β Α.Ε  ημερίδα με θέματα :

  1. Ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

2.Ενημέρωση για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών –Πυροσβεστών και Λιμενικών  (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.).

Κατά την 1η  θεματική ενότητα θα παρουσιαστούν τα νέα δεδομένα που αφορούν στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ ενώ θα διατεθεί στους παρευρισκόμενους και πλήρης έντυπος οδηγός που εκδόθηκε από την Ένωση Λιμενικών Κ.Δ Ελλάδος σε συνεργασία με την Π.Ο.Λ.

Θα απαντηθούν τα ερωτήματα των συνάδελφων παρουσία της νομικής συμβούλου της Π.Ο.Λ. και της Ε.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Ελλάδος Αποστολίδου Ευγενίας ενώ σε διαρκή επικοινωνία με τον Δικηγόρο-Εργατολόγο Τεμπονέρα Διονύση και τον Εργατολόγο Οικονομολόγο Θεόδωρο Ξούλο που συνεργάζονται με την Π.Ο.Λ. θα δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν σε ασφαλιστικά –συνταξιοδοτικά ζητήματα των στελεχών .

Κατά τη 2η θεματική ενότητα μέλη του Δ.Σ του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών –Πυροσβεστών και Λιμενικών  (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.) θα επισκεφτούν την πόλη του Βόλου προκειμένου να ενημερώσουν τους συναδέλφους  για την πορεία και τα οφέλη του ταμείου αριθμεί που περίπου 6.800 μέλη Αστυνομικούς-Πυροσβέστες και Λιμενικούς.

Στο Ταμείο υπάρχουν δύο κλάδοι ασφάλισης με οργανωτική, λογιστική και οικονομική αυτοτέλεια. Ο Κλάδος Συνταξιοδοτικών Παροχών και ο Κλάδος Συμπληρωματικών Παροχών.

Είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με αποκλειστικό θέμα την ασφάλιση των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και για το λόγο αυτό η παρουσία όλων θα ενισχύσει την γνώση και την ενημέρωση όλων σε ένα τόσο σημαντικό τομέα που θα επηρεάσει στο μέγιστο βαθμό το εργασιακό μας μέλλον .

 Στοιχεία επικοινωνίας

Σουλίνας Χαράλαμπος: 6906278792

Σιδέρης Γαβριήλ : 6974729300

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καμπανάκι» κατά επιβολής τελών σε πλοία κινεζικής κατασκευής

Αποστάσεις από ενδεχόμενη απόφαση των ΗΠΑ για μονομερή μέτρα κατά της Κίνας, στο πλαίσιο έρευνας «περί αθέμιτων πρακτικών ενίσχυσης της ναυτιλίας», κρατούν η Ε.Ε. και η ναυτιλιακή βιομηχανία, εκπροσωπούμενη από το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο. Σύμφωνα με ενημέρωση της ελληνικής πρεσβείας

Κατασχέθηκε κρουαζιερόπλοιο

Κρουαζιερόπλοιο, που επρόκειτο να φιλοξενήσει περισσότερους από 2.000 αστυνομικούς που θα παρείχαν ασφάλεια στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Επτά ηγετών (G7) αυτήν την εβδομάδα στην Ιταλία, κατασχέθηκε χθες Τετάρτη έπειτα από καταγγελίες για κακές συνθήκες στο πλοίο, σύμφωνα με

Αμέτρητες ανθρώπινες τραγωδίες

Εδώ και δώδεκα συνεχόμενα χρόνια ο αριθμός των ανθρώπων που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο κατοικίας του είτε εντός της χώρας τους είτε να μεταναστεύσουν εκτός συνόρων, αυξάνεται σταθερά σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για

Κάθε μέρα κι άλλη καραβιά μεταναστών στην Κρήτη – 19 άτομα νότια της Γαύδου

Μεταφέρθηκαν στην Παλαιόχωρα Μία ακόμη διάσωση προσφύγων και μεταναστών καταγράφτηκε, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, στη θαλάσσια περιοχή νότια της Γαύδου, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Με βάση το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας Συντονισμού και Διάσωσης, εντοπίστηκαν από ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού

Μετάβαση στο περιεχόμενο