Ημερίδα για το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ & ενημέρωση για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Σ.Α (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.)

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος διοργανώσει την Πέμπτη 27-05-23 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ο.Λ.Β Α.Ε  ημερίδα με θέματα :

  1. Ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

2.Ενημέρωση για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών –Πυροσβεστών και Λιμενικών  (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.).

Κατά την 1η  θεματική ενότητα θα παρουσιαστούν τα νέα δεδομένα που αφορούν στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ ενώ θα διατεθεί στους παρευρισκόμενους και πλήρης έντυπος οδηγός που εκδόθηκε από την Ένωση Λιμενικών Κ.Δ Ελλάδος σε συνεργασία με την Π.Ο.Λ.

Θα απαντηθούν τα ερωτήματα των συνάδελφων παρουσία της νομικής συμβούλου της Π.Ο.Λ. και της Ε.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Ελλάδος Αποστολίδου Ευγενίας ενώ σε διαρκή επικοινωνία με τον Δικηγόρο-Εργατολόγο Τεμπονέρα Διονύση και τον Εργατολόγο Οικονομολόγο Θεόδωρο Ξούλο που συνεργάζονται με την Π.Ο.Λ. θα δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν σε ασφαλιστικά –συνταξιοδοτικά ζητήματα των στελεχών .

Κατά τη 2η θεματική ενότητα μέλη του Δ.Σ του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών –Πυροσβεστών και Λιμενικών  (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.) θα επισκεφτούν την πόλη του Βόλου προκειμένου να ενημερώσουν τους συναδέλφους  για την πορεία και τα οφέλη του ταμείου αριθμεί που περίπου 6.800 μέλη Αστυνομικούς-Πυροσβέστες και Λιμενικούς.

Στο Ταμείο υπάρχουν δύο κλάδοι ασφάλισης με οργανωτική, λογιστική και οικονομική αυτοτέλεια. Ο Κλάδος Συνταξιοδοτικών Παροχών και ο Κλάδος Συμπληρωματικών Παροχών.

Είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με αποκλειστικό θέμα την ασφάλιση των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και για το λόγο αυτό η παρουσία όλων θα ενισχύσει την γνώση και την ενημέρωση όλων σε ένα τόσο σημαντικό τομέα που θα επηρεάσει στο μέγιστο βαθμό το εργασιακό μας μέλλον .

 Στοιχεία επικοινωνίας

Σουλίνας Χαράλαμπος: 6906278792

Σιδέρης Γαβριήλ : 6974729300

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης- Η υποδειγματική στάση της δημοκρατικής και ουμανιστικής πατρίδας μας, σε αντιδιαστολή με τον τούρκικο αναθεωρητισμό..

Του Αντιστρατήγου Π.Σ. ε.α. Γιάννη Σταμούλη Με πρόσφατη την επανεκλογή του Προέδρου της εξ ανατολών γείτονας, είναι ιδιαίτερο σημαντικό στην πατρίδα μας, όλες οι πολιτικές δυνάμεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, αλλά το κυριότερο, στοιχισμένες στην διεθνή νομιμότητα, ειδικά για τα ζητήματα

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης…

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα, ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο Γιάννης Αποστολίδης, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε… στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα. Ξεκίνησε να

Αναγκαίοι οι ναυαγοσωστικοί σταθμοί στο Αιγαίο

Πάρης Τσιριγώτης • [email protected] Την ανάγκη ύπαρξης επιχειρησιακού σχεδίου στο Αιγαίο, με τη δημιουργία ναυαγοσωστικών σταθμών για την ταχεία και άμεση αντιμετώπιση έκτακτων ναυτικών συμβάντων, επισημαίνει στη «Ν» ο πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών (ΕΠΡΝ) Παύλος Ξηραδάκης.   Με αφορμή

15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην πόλη της Χαλκίδας[Βίντεο]

Ο Ευβοϊκός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών διοργάνωσε το, Σάββατο 3 Ιουνίου, την 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην πόλη της Χαλκίδας. Πάνω από 80 φουσκωτά σκάφη από όλη την Ελλάδα πέρασαν από την Παλαιά Γέφυρα του Ευρίπου. Το Eviathema επιβιβάστηκε

Μετάβαση στο περιεχόμενο