Ηράκλειο: Η στιγμή που ναυαγοσώστες κατορθώνουν να σώσουν τουρίστρια από πνιγμό (βίντεο

Κάρε – καρέ η συγκλονιστική διάσωση μια τουρίστριας από ναυαγοσώστες στις Γούρνες Ηρακλείου

Κυριολεκτικά τελευταία στιγμή σώθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής μια τουρίστρια που κινδύνευσε να πνιγεί σε παραλία στις Γούρνες Ηρακλείου.

Η τουρίστρια γλύτωσε από τα χειρότερα χάρις στην έγκαιρη επέμβαση ναυαγοσωστών από την Ναυαγοσωστική Σχολή Κρήτης Ωκεανίς.

Η τουρίστρια βρισκόταν αμέριμνη στην παράλια όταν παρασύρθηκε από τα υπόγεια ρεύματα. Η γυναίκα τότε έχασε την ψυχραιμία της, έπεσε στην θάλασσα από το στρώμα που ήταν επάνω και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Φίλοι της προσπάθησαν να την βοηθήσουν ωστόσο δεν τα κατάφεραν και ένας ναυαγοσώστης από την Ναυαγοσωστική Σχολή Κρήτης Ωκεανίς κατόρθωσε να σώσει την γυναίκα.

Μάλιστα στην συγκεκριμένη παραλία δεν υπάρχει ναυαγοσωστικός πύργος και η διασώστη έγινε από ναυαγοσώστη που βρισκόταν σε σκάφος της ναυαγοσωστικής σχολής Κρήτης και είναι λιμνασμένο στη παραλία των Γουρνών.

Ο ναυαγοσώστης παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην τουρίστρια και άμεσα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το λιμενικό.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της διάσωσης

 

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταναστευτικές ροές: «Αποσυμπίεση» στην Ελλάδα, μεγάλη αύξηση στην Κύπρο

Ενδιαφέροντα στοιχεία για την διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος στη Γηραιά Ήπειρο προκύπτουν από την έκθεση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Άσυλο με τα στοιχεία να αποτυπώνουν μία ξεκάθαρη αποκλιμάκωση όσον αφορά στην Ελλάδα, την ώρα που άλλες χώρες βιώνουν πιέσεις

Viral: Ψαράς ανασύρει ψάρι – τέρας βάρους 177 κιλών και μήκους 2,5 μέτρων από τον βυθό της Νορβηγίας

Ένα ψάρι – τέρας ανέσυρε από τα παγωμένα νερά της Νορβηγίας ο Βρετανός ψαράς Πολ Στίβενς. Το ψάρι πρόκειται για έναν ιππόγλωσσο βάρους 177 κιλών και με μήκος 2, 5 μέτρων!   Με βάση τις διαστάσεις του ψαριού, η ηλικία

Απεργία στο λιμάνι Felixstowe του Ηνωμένου Βασιλείου από τις 21 εως τις 29 Αυγούστου

Αποκαλύφθηκαν κάποιες λεπτομέρειες για την μεγάλη απεργία στο λιμάνι Felixstowe, η οποία θα προκαλέσει περαιτέρω αποσταθεροποίηση στη μεταφορά των ευρωπαϊκών εμπορευματοκιβωτίων. Πιο συγκεκριμένα, περίπου 1.900 εργαζόμενοι στο μεγαλύτερο λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων του Ηνωμένου Βασιλείου, θα πραγματοποιήσουν οκταήμερη απεργία από τις 21

Navibulgar: Εξαγορά τεσσάρων eco-lake bulk carriers έναντι $128 εκατομμυρίων

Η ναυτιλιακή εταιρεία Navibulgar αναμένεται να καταβάλει 128 εκατομμύρια δολάρια σε τέσσερα eco-lake handysize bulk carriers. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η βουλγαρική πλοιοκτήτρια εταιρεία παράγγειλε πλοία από το ναυπηγείο Yangzijiang στο πλαίσιο των σχεδίων επέκτασης και ανανέωσης του στόλου της.