Κέρκυρα : Σύλληψη 39χρονου για παράβαση του Ν. 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών”

Στη σύλληψη  39χρονου ημεδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) με τη συνδρομή  της ομάδας Κ9 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, για παράβαση του νόμου “περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.
Συγκεκριμένα, κατόπιν πληροφοριών που περιήλθαν στην Λιμενική Αρχή ότι ο ανωτέρω διακινεί στην πόλη της Κέρκυρας ναρκωτικές ουσίες,  ο 39χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. όχημα στο κέντρο της πόλης. Κατά την διάρκεια σωματικού ελέγχου που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του έξι (06) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους  πέντε γραμμαρίων και τριών δεκάτων του γραμμαρίου (5,3gr), δύο (02) συσκευές κινητής τηλεφωνίας, καθώς και το ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, από τα ανωτέρω στελέχη, με τη συνδρομή  της ομάδας Κ9 της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του όπου ανεβρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους πενήντα πέντε γραμμαρίων και τριών δεκάτων του γραμμαρίου (55,3gr) και μία λειτουργική ζυγαριά ακριβείας.
Επιπροσθέτως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 39χρονου, πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκαν δεκαεννέα (19) φιαλίδια αναβολικών ουσιών.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι προαναφερόμενες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, δύο (02) συσκευές κινητής τηλεφωνίας, μία λειτουργική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδήλωση για την 82η επέτειο της Μάχης της Κρήτης

Το κέντρο των εκδηλώσεων της επετείου της Μάχης της Κρήτης είναι πάντα το Μνημείο των Πεσόντων στη γέφυρα του Κερίτη στον Αλικιανό και αποτελεί το σύμβολο της αντίστασης του άμαχου πληθυσμού κατά των εχθρικών δυνάμεων και στέκεται εκεί ως ένδειξη

Η απάντηση του Υπ. Ναυτιλίας για το τουρκικό σκάφος στα Κύθηρα

Η αβλαβής διέλευση σκαφών επιτρέπεται κανονικά στα εθνικά χωρικά ύδατα, αναφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα ότι τουρκικά αλιευτικά ρίχνουν δίχτυα κοντά στις ακτές των Κυθήρων. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι το συγκεκριμένο σκάφος που

Μειώθηκε κατά 41 ποντοπόρα πλοία η ελληνική σημαία μέσα σε ένα χρόνο!

Από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Μάρτιο του 2023 το εθνικό νηολόγιο μειώθηκε κατά 12 πλοία και κατά 1.873.674 κόρους. Το εντυπωσιακό, όμως, στοιχείο, είναι ότι στους δώδεκα αυτούς μήνες, ο ελληνικός εμπορικός στόλος, μειώθηκε κατά 41 ποντοπόρα πλοία.

MTN: Ανακοίνωση για Καταβολή Επιστροφών Κρατήσεων ΕΛΟΑΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΕΦΑΠΑΞ Γλάδστωνος 1- ΤΚ 106 77, ΑΘΗΝΑ Αθήνα, 24 Μαϊ 23   Ανακοίνωση για Καταβολή Επιστροφών Κρατήσεων ΕΛΟΑΝ   1. Από τον Ειδικό Λογαριασμό Αλληλοβοηθείας Ναυτικού (ΕΛΟΑΝ) ανακοινώνεται ότι σε συνεδρίαση

Μετάβαση στο περιεχόμενο