Λεμεσός – Πειραιάς: Σχεδόν 100% η πληρότητα του πλοίου τον Αύγουστο

Ο τουριστικός τομέας παρουσιάζει μεγαλύτερη βελτίωση τον Ιούλιο και Αύγουστο, σε σχέση με τον Ιούνιο και Μάιο.

Για την πληρότητα της νέας ακτοπλοϊκής σύνδεσης Λεμεσού – Πειραιά μίλησε στο ΣΙΓΜΑ, ο επίτιμος πρόεδρος ταξιδιωτικών πρακτόρων, Άκης Κελεπέσιης.

Σχεδόν το 100% αγγίζει η πληρότητα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης για τον μήνα Αύγουστο, με «το πλοίο να πηγαίνει Ελλάδα και να επιστρέφει γεμάτο», τόνισε.

Επίσης, όσον αφορά στην επιβατική κίνηση των αεροδρομίων, ο κ. Κελεπέσιης ανέφερε ότι «τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο υπάρχει μεγαλύτερη βελτίωση, σε σχέση με τους δύο προηγούμενους μήνες, Ιούνιο και Μάιο. Τα κυπριακά αεροδρόμια κινούνται ομαλά, καθώς δεν υπάρχουν πολλά δρομολόγια στη χώρα, σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις».

Πηγή

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Άμεση εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ για Λιμενικούς και Αστυνομικούς λόγω μεταναστευτικού

Όλοι οι ένστολοι του Λιμενικού και της Αστυνομίας θα πάρουν εφάπαξ 600 ευρώ τα Χριστούγεννα  ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη. «Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, με δεδομένη την πλάτη που έβαλαν οι

Άσκηση Κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ «CYBER COALITION 2022»

Από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022 διεξήχθη στο ΓΕΕΘΑ  η άσκηση «CYBER COALITION 2022», η οποία αποτελεί την σημαντικότερη άσκηση κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ. Η «CYBER COALITION 2022» διευθύνεται από το Κέντρο Αριστείας Συνεργατικής Κυβερνοάμυνας (Cooperative