Λιμάνι Πειραιά : Με ειδικά κοντέινερ μεταφέρουν τα αυτοκίνητα

Ένα νέο τρόπο μεταφοράς αυτοκινήτων με ειδικά κοντέινερ είδαμε στο λιμάνι του Πειραιά για μεγαλύτερη ασφάλεια και περισσότερα αυτοκίνητα. Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsauto…

Τα προβλήματα με τις μεταφορές συνεχώς μεγαλώνουν οπότε και οι εταιρείες που διαχειρίζονται τα logistics προσπαθούν να βρουν τρόπους να τα αντιμετωπίσουν και να τις κάνουν πιο ευέλικτες. Στον κλάδο του αυτοκινήτου όπου καθημερινά μεταφέρονται δεκάδες χιλιάδες οχήματα υπάρχει έντονος προβληματισμός που έρχεται να προστεθεί στα θέματα που αφορούν στις παραγωγές.

Η λύση φαίνεται πως βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένα κοντέινερ τα οποία πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, καινούρια αυτοκίνητα μεταφέρονται με διαφορετικό τρόπο απ΄ αυτόν που ξέρουμε, έτσι ώστε να μπορούν να φτάνουν στο τελικό τους προορισμό πιο εύκολα αλλά και περισσότερα οχήματα.

Καινούργιος τρόπος μεταφοράς;

Τα συγκεκριμένα κοντέινερ ξεκίνησαν να εμφανίζονται στην Ελλάδα προς τα μέσα Δεκεμβρίου. Όπως μπορείτε να δείτε, τοποθετούνται ανά 9άδες και μεταφέρονται με ασφάλεια χωρίς το φόβο να χτυπηθούν μεταξύ τους, ένα θέμα που δημιουργεί πολλά προβλήματα στις παραδόσεις.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντακόπουλος: Χρονιά ρεκόρ το 2022 για την Costamare – Καθαρά κέρδη $523 εκατ.

Η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της μέχρι την… επόμενη ήταν το 2022 για την εισηγμένη στην αμερικανική χρηματαγορά Costamare συμφερόντων του Κωστή Κωνσταντακόπουλου. Με ένα στόλο 117 πλοίων, συμπεριλαμβανομένων 45 πλοίων ξηρού χύδην φορτίου, η εταιρεία δημιούργησε καθαρά κέρδη άνω των 523 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο τέλος

Ο Γιώργος Προκοπίου έχει το ακριβότερο πλοίο του ελληνόκτητου στόλου – Κοστίζει $286,1 εκατ.

Η έρευνα της ValueVessels για την ελληνόκτητη ναυτιλία περιέχει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία. Ο ελληνικός στόλος κατατάσσεται στην τρίτη θέση παγκοσμίως. Αυτό ισχύει τόσο για τον αριθμό των πλοίων όσο και για τη συνολική αξία, που περιλαμβάνει 4.709 πλοία ενεργά και υπό παραγγελία και συνολική αξία 152,69 δισ.

Το δώρο του Ωνάση στον «γάμο του αιώνα» ταξιδεύει στα νησιά Γκαλάπαγκος

Ήταν το μεγαλειώδες γαμήλιο δώρο του Αριστοτέλη Ωνάση προς τον πρίγκιπα Rainier και την Grace Kelly, που παντρεύτηκαν στις 18 Απριλίου του 1956 στο Μονακό – ένα γεγονός που χαρακτηρίστηκε «ο γάμος του αιώνα», με λίστα καλεσμένων που περιλάμβανε από