Λιμενικοί Ραφήνας : Γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα των Ναυτικών μέσω της ευγενούς άμιλλας

Με ένα διαφορετικό τρόπο οι συνάδελφοι μας απο το Κ.Λ. Ραφήνας επιλέγουν να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα των Ναυτικών.

Ο Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των συναδέλφων μας, οργανώνει υπό την αιγίδα του, φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των Επίλεκτων Παικτών του Λιμενικού Ραφήνας VS την ομάδα Παλαίμαχων Αήττητου Σπάτων.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 25 Ιουνίου (Παγκόσμια Ημέρα των Ναυτικών) και ώρα 19:30 στο δημοτικό Γήπεδο Σπάτων ” Δημήτρης Δημητρίου” για να χειροκροτήσουμε τους συναδέλφους μας αλλά και να γιορτάσουμε μια τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Το Δ.Σ. του Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ραφήνας Πλοίαρχο Λ.Σ. Κατσούλη Γεώργιο, όλους τους συναδέλφους που θα συμμετέχουν στην ομάδα των επίλεκτων Λιμενικών Ραφήνας, το Δήμο Σπάτων για την ευγενική διάθεση του Γηπέδου και τον Ανθ/στή Λ.Σ. Βάμβουκα Ελευθέριο που μέσω της  ανιδιοτελούς προσπάθειας του έχει καταφέρει να ενώσει και να προάγει τον αθλητισμό στους συναδέλφους και στις οικογένειες αυτών.

Για το Δ.Σ. του Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.

 

 

Η Πρόεδρος                                             Ο Γενικός Γραμματέας

Υπ/ρχος Λ.Σ.                                                    Υπ/ρχος Λ.Σ.

ΒΕΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ                 ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

 

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμητική διάκριση για τον πρώην Λιμενάρχη Σύρου Γιάννη Βαμβακούση (ΦΩΤΟ)

Στην Αλεξανδρούπολη της ακριτικής Θράκης, το Σάββατο 02-12-2023, πραγματοποιήθηκε η 13η Τακτική Γενική Συνέλευσης της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, υψηλοί προσκεκλημένοι μεταξύ των οποίων και οι: Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ.κ. Δωρόθεος Β’, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

ΚΚΕ: Ερώτηση για τις καταχρηστικές μετακινήσεις – τοποθετήσεις λιμενικών

Να προχωρήσει η νομοθετική τροποποίηση, ώστε να θεωρούνται μεταθέσεις οποιεσδήποτε μετακινήσεις – τοποθετήσεις λιμενικών άνω των 20 χιλιομέτρων από την υπηρεσία υπαγωγής τους ζητά το ΚΚΕ με Ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας, την οποία κατέθεσαν οι Βουλευτές Θανάσης Παφίλης και

Στο «μικροσκόπιο» της Ε.Ε. ελληνική ναυτιλία και Μόσχα

Νέα προβλήματα στην ελληνική ναυτιλία -και ειδικά στις εταιρίες που πρωταγωνιστούν στη μεταφορά ρωσικού πετρελαίου προς τρίτες χώρες- θα προκαλέσει το 12ο «πακέτο» κυρώσεων της Ε.Ε. κατά της Μόσχας το οποίο προγραμματίζεται να υιοθετηθεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 14ης-15ης Δεκεμβρίου.

«Η Ελλάδα να είναι παρούσα στην Ερυθρά θάλασσα»

Μετατροπή-επιμέλεια κειμένου: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» H Ερυθρά Θάλασσα, μήκους 1.400 ναυτικών μιλίων από το Σουέζ μέχρι τον πορθμό του Μπαμπ ελ Μαντέμπ, είναι καίριας σημασίας θαλάσσια λεωφόρος, από εμπορική και ενεργειακή άποψη για την Ευρώπη και την Ασία. Τη σημασία της

Μετάβαση στο περιεχόμενο