Μέχρι την άλλη εβδομάδα δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο λιμάνι

Μέχρι και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα πραγματοποιούνται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο εμπορικό λιμάνι, μετά τη βλάβη στον καταθλιπτικό αγωγό μεταφοράς λυμάτων στον Βιολογικό Καθαρισμό, που έγινε την περασμένη εβδομάδα, η πλήρης αποκατάσταση της οποίας ολοκληρώθηκε χθες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, μεταξύ των προβλητών 1 και 2 στο εμπορικό λιμάνι του Βόλου, όπου γίνονταν η εκτροπή του χλωριωμένου λύματος.

https://magnesianews.gr/volos/mechri-tin-alli-evdo…

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκάφος ΑΤ 35: Το πρώτο Ελληνικό φουσκωτό κατασκευασμένο από 100% ναυπηγικό αλουμίνιο

Ο Γιάννης και ο Μάρκος, ιδρυτές της Alpha Tango, γνωρίστηκαν το 2013 σαν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο Strathclyde της Γλασκόβης όπου σπούδαζαν μηχανολόγοι ναυπηγοί. Το όραμα τους ήταν να σχεδιάσουν ένα μοναδικό σκάφος και να το βγάλουν σε παραγωγή. Πρώτη παρουσίαση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έβγαλε τον Πολάκη από συντονιστή – Όλες οι αλλαγές

Αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης. Η πιο σημαντική από αυτές είναι η καθαίρεση του Παύλου Πολάκη από την θέση του συντονιστή στις Ειδικές Επιτροπές Παρακολούθησης Κοινοβουλευτικού Έργου, τοποθετώντας τον ωστόσο ως τομεάρχης στον τομέα Διάφανειας, θέση που είχε επί Τσίπρα.

Τακτικές Κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων

Το ΣΑΓΕ κατά την 7η Συνεδρίασή του, της Παρασκευής 1 Μαρτίου 2024, έκρινε ως ακολούθως : 1. Στο Πολεμικό Ναυτικό  α. «Διατηρητέους» τους: (1) Υποναύαρχο Βλάχο Κωνσταντίνο ΠΝ (2) Υποναύαρχο Φλώρο Γεώργιο ΠΝ (3) Υποναύαρχο Μικρόπουλο Θεόδωρο ΠΝ (4) Υποναύαρχο (Μ) Δημητρόγλου Παναγιώτη

Μετάβαση στο περιεχόμενο