Μινωικές Γραμμές: Βράβευση στελεχών και αξιωματικών

Η εταιρεία συμπλήρωσε 50 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας – Τα ονόματα των τιμώμενων προσώπων

Τελετή στο Cruise Ferry KNOSSOS PALACE που βρισκόταν στο λιμάνι του Ηρακλείου πραγματοποίησαν οι Μινωικές Γραμμές το περασμένο Σάββατο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων επιτυχημένη λειτουργίας της εταιρείας, για να τιμήσουν τους αξιωματικούς και τα στελέχη των πλοίων τους που αποχώρησαν, έπειτα από πολύχρονη και σημαντική προσφορά στην εταιρεία.

Τα ονόματα των τιμώμενων προσώπων ήταν:
Ο Πλοίαρχος κ. Μιχάλης Κουγιουμουτζάκης
Ο Πλοίαρχος κ. Ματθαίος Μαυρογιαννάκης
Ο Δ/ντής Ξενοδ/κής Εκμ/σης κ. Γεώργιος Μπουλούκας
Ο Δ/ντής Εμπορικής Δ/νσης Επιβατών κ. Γιάννης Παπαδάκης
Ο Εσωτερικός Ελεγκτής κ. Νικόλαος Μηλιαράς
Ο Προϊστάμενος Αρχιθαλαμηπόλος κ. Γεώργιος Βατίστας
Η Υποδ/ντρια Καταστημάτων Πλοίων κα Άννα Παπάζογλου
Ο Ναύκληρος κ. Χαράλαμπος Φλουρής
Ο Μηχανοδηγός Β΄Ειδικότητας κ. Μηνάς Κρυοβρυσανάκης
Στην τελετή παρευρέθηκαν συγγενικά πρόσωπα των τιμώμενων, ενώ από την πλευρά των Μινωικών Γραμμών, παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αντώνης Μανιαδάκης, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ Λουκάς Σιγάλας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθυντικά στελέχη, το προσωπικό των Κεντρικών Γραφείων και Πρακτορείων Ηρακλείου με τις οικογένειές τους, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μετόχων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, στον χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι Μινωικές Γραμμές εισέρχονται στην έκτη δεκαετία της ισχυρής παρουσίας τους στον κλάδο, προσφέροντας ποιοτικά και ασφαλή ταξίδια προς επιβατικό κοινό στις γραμμές που δραστηριοποιούνται. Βασικό κλειδί γι’ αυτή την επιτυχία είναι μεταξύ άλλων το ανθρώπινο δυναμικό τους. Η εταιρεία έχει καθιερώσει να τιμά τα στελέχη της σε στεριά και θάλασσα, που επί σειρά ετών πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο το ήθος, τη συνέπεια, την προσήλωση στο καθήκον τους, και την ευσυνειδησία που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο που επιτέλεσαν και τους εκφράζουμε το σεβασμό, την εκτίμηση και τις ευχαριστίες όλων μας για την θετική και αποτελεσματική τους παρουσία στην εταιρεία. Με παρακαταθήκη τα 50 αυτά έτη επιτυχημένης λειτουργίας και προσφοράς, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν με αισιοδοξία αυτό το όμορφο ταξίδι τους για πολλά-πολλά χρόνια ακόμα!»

Μινωικές Γραμμές: Βράβευση στελεχών και αξιωματικών

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Άμεση εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ για Λιμενικούς και Αστυνομικούς λόγω μεταναστευτικού

Όλοι οι ένστολοι του Λιμενικού και της Αστυνομίας θα πάρουν εφάπαξ 600 ευρώ τα Χριστούγεννα  ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη. «Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, με δεδομένη την πλάτη που έβαλαν οι

Άσκηση Κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ «CYBER COALITION 2022»

Από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022 διεξήχθη στο ΓΕΕΘΑ  η άσκηση «CYBER COALITION 2022», η οποία αποτελεί την σημαντικότερη άσκηση κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ. Η «CYBER COALITION 2022» διευθύνεται από το Κέντρο Αριστείας Συνεργατικής Κυβερνοάμυνας (Cooperative