Μολύνθηκαν και στελέχη του ΛΣ τον Δεκαπενταύγουστο με covid 19;

Προ ημερών(με αφορμή την πληροφορία ότι αστυνομικοί που είχαν μεταβεί στην Τήνο νόσησαν από τον κορονοϊο) τονίσαμε την ανάγκη να υποβληθούν σε τεστ covid 19 και τα στελέχη του ΛΣ που συμμετείχαν στα μέτρα τάξης στο νησί.

Δυστυχώς εξ όσων γνωρίζουμε κάτι τέτοιο δεν έγινε.Και λέμε δυστυχώς, αν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, τρία στελέχη(ένας άνδρας και δύο γυναίκες) της Λιμενικής αρχής Τήνου με δική τους πρωτοβουλία έκαναν το σχετικό τεστ και βρέθηκαν θετικοί στον ιό και  παραμένουν ασυμπτωματικοί σπίτι τους σε καραντίνα.

Άγνωστο παραμένει εάν τα υπόλοιπα στελέχη  τόσο της Λιμενικής αρχής όσο και της δύναμης ενίσχυσης έχουν υποβληθεί σε έλεγχο covid.

Ερωτηματικά δημιουργούνται εάν έχει ενημερωθεί το Αρχηγείο του ΛΣ καθώς και  ο Υπουργός Ναυτιλίας…καθόσον δεν είδαμε κάποια δημόσια τοποθέτηση τους για το θέμα αυτό.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Λιμενικών Κρήτης: “Εφιστούμε την προσοχή στους συναδέλφους ως προς την υποβολή ατομικών αναφορών για την ένταξη στους πίνακες των τακτικών μεταθέσεων έτους 2023”

Παραθέτουμε ανακοίνωση ένωσης Λιμενικών Κρήτης “Σε συνέχεια της  με ωπ:221201/09-22 Διαταγής ΔΠ-Α΄ και  της έναρξης εργασιών των τακτικών μεταθέσεων έτους 2023 (κάθε Σεπτέμβριο σύμφωνα με πδ μεταθέσεων) εφιστούμε την προσοχή στους συναδέλφους ως προς την υποβολή ατομικών αναφορών όσων εμπίπτουν στα οριζόμενα στο άρθρο 15

Στήνουν σκηνικό ενοχοποίησης της Ελλάδας!

Όλο το προηγούμενο διάστημα, η τουρκική ηγεσία, με τη «χορηγία» ορισμένων ελλήνων δημοσιογράφων και ΜΚΟ, στήνει σκηνικό ενοχοποίησης της Ελλάδας για δήθεν κακομεταχείριση ή παρεμπόδιση εισόδου στο ελληνικό έδαφος προσφύγων και μεταναστών. Στήνει μάλιστα προβοκάτσιες στον Έβρο, τουλάχιστον δύο έχουμε

Στα καΐκια της Παλαιάς Φώκαιας για φρέσκο ψάρι και ιστορίες από τα παλιά

Νωρίς το πρωί μιας καυτής αυγουστιάτικης μέρας. Μικρά καΐκια, γρι γρι και ψαρόβαρκες γλιστράνε απαλά στο νερό και ένα ένα δένουν στο λιμανάκι της Παλαιάς Φώκαιας. Είναι στις καλές του σήμερα ο Σαρωνικός, η θάλασσα λάδι, η ατμόσφαιρα αστραφτερή και