Motor Oil: Δωρεά εξοπλισμoύ πληροφοριακών συστημάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις

Με ιδιαίτερη εκτίμηση στο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και με διαχρονικό ενδιαφέρον για την ενίσχυση της Εθνικής Άμυνας, ο Όμιλος Motor Oil προέβη σε δωρεά μηχανογραφικού εξοπλισμού προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αναφέρει ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 04 Απριλίου στην αίθουσα «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ», παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντωνίου Οικονόμου, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημήτριου Χούπη, του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη, του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Δημήτριου- Ελευθέριου Κατάρα ΠΝ και του Υπαρχηγού ΓΕΑ Υποπτέραρχου (Ι) Ιωάννη Κωτσάκη ως εκπρόσωπου του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη. Τον Όμιλο Μotor Oil εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής κ. Νίκος Γιαννακάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Κωνσταντίνος Σαφλιάνης, ο Διευθυντής Υποδομών και Λειτουργίας Πληροφορικής κ. Βασίλης Αναστασίου, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, κα. Αμαλία Κυπαρίσση και ο Επικεφαλής Συστημάτων και Cloud Υπηρεσιών Πληροφορικής κ. Ανδρέας Κολώνιας.

Ο εξοπλισμός θα συνδράμει στην ενίσχυση της υψηλής διαθεσιμότητας των Πληροφοριακών Συστημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ο εξοπλισμός αφορά Πληροφοριακά Συστήματα για χρήση σε Data Center και απαρτίζεται από τις παρακάτω κατηγορίες:

Servers rack mounted & Standalone Network Switches Storage Boxes Racks FC SAN Switches Λοιπός Μηχανογραφικός εξοπλισμός

Ο Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής, του Ομίλου Μotor Oil, κ. Νίκος Γιαννακάκης δήλωσε στο περιθώριο της τελετής: «Στον Όμιλο Μotor Oil θεωρούμε καθήκον μας να βοηθάμε έμπρακτα το πολύτιμο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων, με κάθε διαθέσιμο μέσο. Έχοντας επίγνωση για τον καθοριστικό ρόλο της τεχνολογίας, συνεισφέρουμε στην θωράκιση της ακεραιότητας της χώρας και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών».

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναυάγιο στην Πύλο: Ένταση έξω από τα δικαστήρια στην Καλαμάτα – Δύο τραυματίες και δύο προσαγωγές

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπήρξε ένταση ανάμεσα σε άνδρες των ΜΑΤ και διαδηλωτές. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δύο άτομα, ενώ έγιναν και δύο προσαγωγές. Να σημειωθεί ότι για τις 9 το πρωί, έχουν προγραμματιστεί διαδηλώσεις συλλογικοτήτων. Δείτε ΒΙΝΤΕΟ του tharrosnews:

ΣτΕ: Άμεση επανεκκίνηση των εργασιών εκβάθυνσης στο λιμάνι του Πειραιά

Το Συμβούλιο της Επικρατείας ανακάλεσε την από 17/05/2024 προσωρινή διαταγή αναστολής των εργασιών εκβάθυνσης στο λιμάνι του Πειραιά. Η απόφαση ανάβει το πράσινο φως στη συνέχιση των εργασιών ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού ενός από τα πιο σημαντικά λιμάνια της Ευρώπης και

ΟΛΠ Α.Ε.: Επενδύσεις σε όλους τους τομείς για την επίτευξη νέων ρεκόρ

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς προχωρά στην υλοποίηση αναπτυξιακών έργων με μακροπρόθεσμο ορίζοντα και περιβαλλοντικό πρόσημο, αλλά και στην ψηφιακή μετάβαση με τη χρήση νέων τεχνολογιών και εργαλείων ψηφιοποίησης. Τα σχέδια αυτά ενισχύονται από τις οικονομικές επιδόσεις της εισηγμένης, η οποία

Πού βρίσκεται η «κούρσα» για την αναβάθμιση του ΠΝ

Σε εξέλιξη είναι η «κούρσα» για την αναβάθμιση/ εκσυγχρονισμό του στόλου του Πολεμικού Ναυτικού, εν μέσω μιας περιόδου κατά την οποία οι δραματικές εξελίξεις στην ευρύτερη «γειτονιά» υπογραμμίζουν έντονα την ανάγκη για ενίσχυση του ΠΝ. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί ο εκσυγχρονισμός

Μετάβαση στο περιεχόμενο