Μύκονος:Επίδομα ύψους 41.300 € στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου από τον Δήμο Μυκόνου

Παραθέτουμε την ευχαριστήρια επιστολή της «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» στο Δήμαρχο Μυκόνου.

Επισημαίνεται ότι με βάση τις διατάξεις του άρθρου 32 του Νόμου 4483/2017 παρέχεται η δυνατότητα στους Δήμους νησιωτικών περιοχών να παρέχουν δωρεά σίτιση και κατάλληλο κατάλυμα διαμονής μεταξύ άλλων και στο προσωπικό του ΛΣ.

Αξιέπαινη η προσπάθεια του Δήμου Μυκόνου και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα βρει μιμητές και σε άλλα νησιά της χώρας όπου το κόστος διαμονής και σίτισης για τα στελέχη του ΛΣ είναι δυσβάστακτο.

Βέβαια το σημαντικότερο θα ήταν στα νησιά με δεκάδες χιλιάδες καταλύματα, να παρέχονται δωρεά δέκα-δεκαπέντε από αυτά, για να διαμένουν τα στελέχη του ΛΣ που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εξεύρεση καταλυμάτων κατά του ς θερινούς μήνες..

Σε κάθε περίπτωση τα Λιμενικά Νέα συγχαίρουν αυτή και όποια άλλη πρωτοβουλία έχει αναληφθεί για τα θέματα αυτά.

Νάξος, 15-11-2018ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη ικανοποίηση μας τόσο σε εσάς προσωπικά, αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, όσο και στο Δ.Σ. για την ομόφωνη απόφαση σας να καταβάλλετε στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου, υπό μορφή επιδόματος σύμφωνα με το άρθρο 32 του Νόμου 4483/2017, το συνολικό ποσό των 41.300€, ως ελάχιστη αναγνώριση στα στελέχη που υπηρετούν στο Λιμεναρχείο Μυκόνου, τα οποία εργάζονται άοκνα με ζήλο και επαγγελματισμό, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στους πολυάριθμους τουρίστες, που επισκέπτονται το μαγευτικό νησί σας.

Η πρωτοβουλία σας αυτή είναι βέβαιο ότι θα επιφέρει επιπλέον θετικό πρόσημο στην ενεργητική θητεία σας.

Εν κατακλείδι, ο Συνδυασμός «Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων» θα συνεχίσει τις άκοπες προσπάθειες και επαφές με άλλους Δήμους των Κυκλάδων με σκοπό την υιοθέτηση της πρωτοπόρας κίνησης σας. 

 Η Εκτελεστική Γραμματεία

ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ Αθανάσιος ΖΥΓΟΥΡΗΣ Νικόλαος ΣΕΦΕΡΗΣ Παναγιώτης 697.60.08.911 693.20.26.960 697.76.52.746

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τι προβλέπει το πδ 11/21 για τις τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, διαθέσεις του προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Ενόψη της υποβολής ενδικοφανών προσφυγών  κατά αποφάσεων μεταθέσεων και για την υποβοήθηση των μετατιθέμενων στελεχών ΛΣ  παραθέτουμε ολόκληρο το πδ 11/21 μεταθέσεων. ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 11/2021 ΦΕΚ 21/Α/10-2-2021 Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, διαθέσεις του προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Κρήτη: Η «μαύρη» όψη των διακοπών – Θλιβερά στοιχεία για τους πνιγμούς στις παραλίες

Το 73,6% των θυμάτων είναι αλλοδαποί/τουρίστες – Τα επίσημα στοιχεία έως τις 15 Αυγούστου Τα υψηλά ποσοστά του τουρισμού αποτελούν τη φωτεινή όψη του ελληνικού καλοκαιριού με τον ήλιο και τη θάλασσα, όμως υπάρχει και η άλλη, η πιο σκοτεινή,

Παρέμβαση προέδρου ΠΕΑΛΣ: Μονόδρομος η αποδοχή του συνόλου των προσφυγών κατά των μεταθέσεων 2022

17-08-2022 ΘΕΜΑ: “Αποδοχή του συνόλου των προσφυγών κατά των μεταθέσεων 2022” Αναλαμβάνοντας την ευθύνη και το κόστος που μου αναλογεί, παρεμβαίνω ως κάτωθι:  Λίγες ημέρες μετά την κοινοποίηση των 200 μεταθέσεων έτους 2022 και λίγες ημέρες πριν τη χορήγηση ΦΠ

Το χρονικό της περιπέτειας των 38 μεταναστών στη νησίδα του Εβρου

Ενα κορίτσι 5 ετών από την ομάδα των Σύρων και Παλαιστινίων προσφύγων έχασε τη ζωή του, οι οποίοι από τις 7 Αυγούστου βρίσκονταν εγκλωβισμένοι σε νησίδα του ποταμού Εβρου, όπου φέρονται να είχαν προωθηθεί βάσει των μαρτυριών τους υπό την απειλή