Ναυτικό Λύκειο “TEENS”|| Στο 81% το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών του Λυκείου στις Πανελλήνιες 2022

Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, που ανακοινώθηκαν μόλις χθες, ήρθαν για δεύτερο συνεχόμενο έτος να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική δουλειά που επιτελείται στο Ναυτικό Λύκειο ΤΕΕΝΣ «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών».

Σε γενικό πλαίσιο, άξιο μνείας είναι ότι οι 17 από τους 21 μαθητές/τριες του Λυκείου μας, που συμμετείχαν στις εξετάσεις, πέτυχαν εισαγωγή σε σχολές πρώτης προτίμησης της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και σε Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού σημειώνοντας ποσοστό επιτυχίας 81%.

Οι υπόλοιποι 4 από τους 21 είχαν επιλέξει το παράλληλο σύστημα ανέλιξης τους σε αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού, κατά τα ισχύοντα για τα Ναυτικά Επαγγελματικά Λύκεια.

Από τις πλέον εξαιρετικές των ως άνω επιδόσεων και διακρίσεων, σταχυολογούμε:

  • 1η και 2η θέσεις στη σχολή Ναυπηγών και Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ
  • 1η θέση στη σχολή Ναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής
  • 1η θέση στη σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος στην Ξάνθη
  • 4η θέση στη σχολή Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου
  • 1η θέση στην Ιατρική Αθηνών
  • 11η και 13η θέσεις στη Σχολή Ωκεανογραφίας και Θαλασσίων Βιοεπιστημών της Μυτιλήνης
  • 23η θέση σε Σχολή Πλοιάρχων Ακαδημίας του Εμπορικού Ναυτικού

 

Το Λύκειο συγχαίρει εγκαρδίως όλους τους μαθητές/τριες για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την προετοιμασία και κατάρτισή τους, ώστε να επιτύχουν αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σχολιάζοντας τα όντως εξαιρετικά αποτελέσματα, ο Ιδρυτής του Ναυτικού Λυκείου και του Ομίλου Εταιρειών Τσάκου, Καπτ. Παναγιώτης Τσάκος, ανέφερε: «Οι άριστες επιδόσεις των μαθητών/τριών μας, στις πρόσφατες Πανελλαδικές Εξετάσεις, έρχονται, για ακόμη μια φορά, να επιβεβαιώσουν το motto του Λυκείου μας: “Αιέν αριστεύειν”. Στο Λύκειο μας, θέτουμε τον πήχυ πολύ υψηλά και τα μόλις ανακοινωθέντα αποτελέσματα απέδειξαν ότι τον περάσαμε με μεγάλη άνεση και επιτυχία».

Το Ίδρυμα Μαρία Τσάκος, τα γραφεία του στην Χίο και στην Αθήνα και ο Όμιλος Εταιρειών Τσάκου περιμένουν, με ολάνοιχτες πόρτες, στη νέα σχολική χρονιά, τους νέους μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Λυκείου, πρόσφατα εξωπλισμένες με ηλεκτρολογικό/ ηλεκτρονικό & τομέα αυτοματισμών προκειμένου να τους προετοιμάσει ώστε να καταστούν επαρκώς εκπαιδευμένα και καταρτισμένα στελέχη της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Μια θάλασσα ορίζοντες!!!!

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Frontex: Στο «μικροσκόπιο» του Ε. Κοινοβουλίου οι δράσεις του

Από ανάρτηση του Εκτελεστικού Διευθυντή Frontex προκύπτει η συμμετοχή του στις εργασίες ειδικής μόνιμης ομάδας διερεύνησης (Frontex Scrutiny Working Group – FSWG) της Επιτροπής LIBE του Ε. Κοινοβουλίου, χτες 4/12/2023 στις Βρυξέλλες. Επισημαίνεται ότι, τον Ιανουάριο 2021, η Επιτροπή LIBE

Γιατί εμμένει η ΕΑΑΣ στη διάλυση των Μετοχικών Ταμείων Ναυτικού & Αεροπορίας;

Έκπληκτοι οι μερισματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού (και του Λιμενικού Σώματος) και της  Αεροπορίας παρατηρούν την έντονη παρασκηνιακή προσπάθεια και χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), να μεταβάλει τους ιδρυτικούς νόμους για την αυτοτέλεια των Μετοχικών Ταμείων Στρατού –

Φρούριο η Αθήνα για επέτειο Γρηγορόπουλου και άφιξη Ερντογάν -Επί ποδός 4.000 αστυνομικοί, drones και σκοπευτές

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις επόμενες μέρες στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν. Για αύριο Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των συγκεντρώσεων και πορειών για τη συμπλήρωση 15

Ηλεκτρικό ρεύμα: Αυξήσεις στο πάγιο και στην κιλοβατώρα φέρνουν τα χρωματιστά τιμολόγια

Αυξήσεις στο πάγιο αλλά και χρεώσεις ανά κιλοβατώρα που μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 20 λεπτά, φέρνουν τα νέα πράσινα τιμολόγια που ανακοίνωσαν οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας.   Από τα τιμολόγια που ανακοίνωσαν οι εταιρείες προκύπτει ότι η πάγια

Μετάβαση στο περιεχόμενο