Ναυτικό Λύκειο “TEENS”|| Στο 81% το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών του Λυκείου στις Πανελλήνιες 2022

Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, που ανακοινώθηκαν μόλις χθες, ήρθαν για δεύτερο συνεχόμενο έτος να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική δουλειά που επιτελείται στο Ναυτικό Λύκειο ΤΕΕΝΣ «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών».

Σε γενικό πλαίσιο, άξιο μνείας είναι ότι οι 17 από τους 21 μαθητές/τριες του Λυκείου μας, που συμμετείχαν στις εξετάσεις, πέτυχαν εισαγωγή σε σχολές πρώτης προτίμησης της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και σε Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού σημειώνοντας ποσοστό επιτυχίας 81%.

Οι υπόλοιποι 4 από τους 21 είχαν επιλέξει το παράλληλο σύστημα ανέλιξης τους σε αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού, κατά τα ισχύοντα για τα Ναυτικά Επαγγελματικά Λύκεια.

Από τις πλέον εξαιρετικές των ως άνω επιδόσεων και διακρίσεων, σταχυολογούμε:

  • 1η και 2η θέσεις στη σχολή Ναυπηγών και Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ
  • 1η θέση στη σχολή Ναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής
  • 1η θέση στη σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος στην Ξάνθη
  • 4η θέση στη σχολή Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου
  • 1η θέση στην Ιατρική Αθηνών
  • 11η και 13η θέσεις στη Σχολή Ωκεανογραφίας και Θαλασσίων Βιοεπιστημών της Μυτιλήνης
  • 23η θέση σε Σχολή Πλοιάρχων Ακαδημίας του Εμπορικού Ναυτικού

 

Το Λύκειο συγχαίρει εγκαρδίως όλους τους μαθητές/τριες για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την προετοιμασία και κατάρτισή τους, ώστε να επιτύχουν αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σχολιάζοντας τα όντως εξαιρετικά αποτελέσματα, ο Ιδρυτής του Ναυτικού Λυκείου και του Ομίλου Εταιρειών Τσάκου, Καπτ. Παναγιώτης Τσάκος, ανέφερε: «Οι άριστες επιδόσεις των μαθητών/τριών μας, στις πρόσφατες Πανελλαδικές Εξετάσεις, έρχονται, για ακόμη μια φορά, να επιβεβαιώσουν το motto του Λυκείου μας: “Αιέν αριστεύειν”. Στο Λύκειο μας, θέτουμε τον πήχυ πολύ υψηλά και τα μόλις ανακοινωθέντα αποτελέσματα απέδειξαν ότι τον περάσαμε με μεγάλη άνεση και επιτυχία».

Το Ίδρυμα Μαρία Τσάκος, τα γραφεία του στην Χίο και στην Αθήνα και ο Όμιλος Εταιρειών Τσάκου περιμένουν, με ολάνοιχτες πόρτες, στη νέα σχολική χρονιά, τους νέους μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Λυκείου, πρόσφατα εξωπλισμένες με ηλεκτρολογικό/ ηλεκτρονικό & τομέα αυτοματισμών προκειμένου να τους προετοιμάσει ώστε να καταστούν επαρκώς εκπαιδευμένα και καταρτισμένα στελέχη της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Μια θάλασσα ορίζοντες!!!!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τι προβλέπει το πδ 11/21 για τις τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, διαθέσεις του προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Ενόψη της υποβολής ενδικοφανών προσφυγών  κατά αποφάσεων μεταθέσεων και για την υποβοήθηση των μετατιθέμενων στελεχών ΛΣ  παραθέτουμε ολόκληρο το πδ 11/21 μεταθέσεων. ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 11/2021 ΦΕΚ 21/Α/10-2-2021 Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, διαθέσεις του προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Κρήτη: Η «μαύρη» όψη των διακοπών – Θλιβερά στοιχεία για τους πνιγμούς στις παραλίες

Το 73,6% των θυμάτων είναι αλλοδαποί/τουρίστες – Τα επίσημα στοιχεία έως τις 15 Αυγούστου Τα υψηλά ποσοστά του τουρισμού αποτελούν τη φωτεινή όψη του ελληνικού καλοκαιριού με τον ήλιο και τη θάλασσα, όμως υπάρχει και η άλλη, η πιο σκοτεινή,

Παρέμβαση προέδρου ΠΕΑΛΣ: Μονόδρομος η αποδοχή του συνόλου των προσφυγών κατά των μεταθέσεων 2022

17-08-2022 ΘΕΜΑ: “Αποδοχή του συνόλου των προσφυγών κατά των μεταθέσεων 2022” Αναλαμβάνοντας την ευθύνη και το κόστος που μου αναλογεί, παρεμβαίνω ως κάτωθι:  Λίγες ημέρες μετά την κοινοποίηση των 200 μεταθέσεων έτους 2022 και λίγες ημέρες πριν τη χορήγηση ΦΠ

Το χρονικό της περιπέτειας των 38 μεταναστών στη νησίδα του Εβρου

Ενα κορίτσι 5 ετών από την ομάδα των Σύρων και Παλαιστινίων προσφύγων έχασε τη ζωή του, οι οποίοι από τις 7 Αυγούστου βρίσκονταν εγκλωβισμένοι σε νησίδα του ποταμού Εβρου, όπου φέρονται να είχαν προωθηθεί βάσει των μαρτυριών τους υπό την απειλή