Νέα αύξηση των οργανικών θέσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής

Αύξηση των οργανικών θέσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής κατά 1000 προβλέπει σχετική διάταξη (σύμφωνα με πληροφορίες των ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ) στο σχέδιο νόμου  «Εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου για τη δραστηριοποίηση των πλοίων αναψυχής και των τουριστικών ημερόπλοιων, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου των επαγγελματικών πλοίων αναψυχής και άλλες διατάξεις».

Δείτε τη διάταξη:

Άρθρο 76

Οργανική δύναμη Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής

Το άρθρο 22 του ν. 4676/2020 (Α’67) αντικαθίσταται ως ακολούθως:

«1. Η οργανική δύναμη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ανέρχεται σε δέκα χιλιάδες πεντακόσιες (10.500) θέσεις.

  1. Η κατανομή των οργανικών θέσεων του προσωπικού Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ. ανά κατηγορίες και ειδικότητες, ρυθμίζεται με το προεδρικό διάταγμα το οποίο εκδίδεται σύμφωνα με το άρθρο 20 του ν. 4622/2019 (Α΄133).
  2. Με κανονισμό που εκδίδεται σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 126 του ν. 3079/2002 (Α΄ 311), από τον συνολικό αριθμό αύξησης της οργανικής δύναμης Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής κατά δύο χιλιάδες πεντακόσιες (2.500) θέσεις, τουλάχιστον οι εννιακόσιες (900) θέσεις από αυτές κατανέμονται υποχρεωτικά στις Λιμενικές Αρχές των 8ης, 9ης και 6ης Περιφερειακών Διοικήσεων του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και στις Λιμενικές Αρχές της νήσου Σαμοθράκης.»

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια Ιταλίδα στον Πειραιά

Συνωστισμός αφίξεων ξένων πολεμικών πλοίων στον Πειραιά, καθώς μετά το αμερικανικό αεροπλανοφόρο George G.H. Bush, έφθασε και η ιταλική φρεγάτα, κλάσης Bergamini, ITS Carabiniere. Το σκάφος εντάχθηκε στο Ιταλικό Ναυτικό το 2015.

Γυναίκα για πρώτη φορά στο “τιμόνι” της Τροχαίας Θεσσαλονίκης: Ποια είναι η νέα διευθύντρια

Για πρώτη φορά, μία γυναίκα κάθεται στο τιμόνι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes. Η νέα διευθύντρια, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, μετρά χρόνια σε επιτελικές θέσεις της Τροχαίας, είναι παντρεμένη με παιδιά και ανέλαβε τη

Φωτό: Το USS George H.W. Bush έφτασε στον Πειραιά

Το Αμερικανικό Ναυτικό ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τη σημερινή άφιξη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush (CVN 77) στον Πειραιά. 230203-N-UI066-1066 PIRAEUS, Greece (Feb. 3, 2023) Cmdr. Ryan Conlan, navigation officer of the Nimitz-class aircraft carrier USS George H.W.

Ο εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχος Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέας για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής

Η τοποθέτηση του εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχου Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέα σήμερα στον Αντέννα για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής απέναντι στους Έλληνες Λιμενικούς!   Ελληνοτουρκικά – Καλημέρα Ελλάδα – 03/02/2022 – Καλημέρα Ελλάδα – Ρεπορτάζ