Νέες προκλήσεις Ακάρ: Παρουσίασε τηλεοπτική σειρά με τουρκική εισβολή στην Ελλάδα

Μία νέα προβοκατόρικη καμπάνια έστησαν οι Τούρκοι με στόχο να πλήξουν την Ελλάδα –  Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ παρουσίασε τηλεοπτική σειρά με τουρκική εισβολή στην Ελλάδα

Αυτή τη φορά, οι γείτονες το πήγαν πραγματικά σε άλλο επίπεδο, καθώς γύρισαν μία σειρά στρατιωτικού περιεχομένου με κρατική επιχορήγηση, όπου οι «καλοί» Τούρκοι στρατιώτες κυνηγούν λαθρεμπόρους σε ελληνικά νησιά!

Το νέο τουρκικό σήριαλ που θα μεταδίδεται από την κρατική τηλεόραση TRT1, αλλοιώνει τα πραγματικά στοιχεία με τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρεμιέρα του σήριαλ διοργάνωσε με κάθε επισημότητα το υπουργείο εθνικής Άμυνας.

Ο υπουργός υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ και οι διοικητές των δυνάμεων παρακολούθησαν τη νέα σειρά του TRT «Al Sancak» (σ.σ. Η Κόκκινη Σημαία) σε ειδική προβολή. Μάλιστα, ο Ακάρ τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να προβάλλεται ο ηρωισμός και η αυτοθυσία του τουρκικού στρατού.

Η νέα σειρά του TRT «Al Sancak» αφηγείται την ιστορία ενός Τούρκου στρατιωτικού, ο οποίος υπερασπίστηκε την πατρίδα του με τίμημα τη ζωή του.

Την ειδική προβολή που έγινε στον πολιτιστικό χώρο «Ατατούρκ» παρακολούθησαν επίσης ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του TRT Ahmet Albayrak, ο Γενικός Διευθυντής του TRT Mehmed Zahid Sobacı, η ομάδα παραγωγής και οι ηθοποιοί.

Η τούρκικη σειρά παρουσιάζει τους Τούρκους στρατιώτες να κυνηγούν Έλληνες εγκληματίες ακόμη και στην Αθήνα, ενώ στα πλάνα φιγουράρει ο χάρτης της Ελλάδας.

Η χρονική στιγμή που κάνει πρεμιέρα η τουρκική σειρά σίγουρα δεν είναι τυχαία καθώς η Τουρκία βρίσκεται λίγο πριν τις εκλογές και όπως φαίνεται η κρατική τηλεόραση της Τουρκίας έχει αναλάβει έναν αρκετά προπαγανδιστικό ρόλο, στοχεύοντας στον ανθελληνισμό.

«Η κόκκινη σημαία» έχει ως θέμα τους Τούρκους στρατηγούς, οι οποίοι σχεδιάζουν μια αποστολή με στόχο να καταπολεμήσουν κακούς τρομοκράτες και κακούς λαθρέμπορους όπλων, οι οποίοι απειλούν την Τουρκία.

Ο στόχος βρίσκεται σε ένα νησί στο εξωτερικό, χωρίς να αναφέρεται η πραγματική ονομασία του. Στους τοίχους όμως, φαίνονται συνθήματα, τα οποία είναι γραμμένα στα ελληνικά αλλά και χάρτες με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στους τοίχους αναγράφεται το σύνθημα «Αλληλεγγύη στον Μαζιώτη» αλλά και συνθήματα που γράφουν «Έξω οι Ναζί».

Η εκδήλωση έγινε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου ο Ακάρ συνοδευόταν από τον διοικητή των χερσαίων δυνάμεων στρατηγό Musa Avsever, τον διοικητή των ναυτικών δυνάμεων ναύαρχο Ercüment Tatlıoğlu, τον διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας στρατηγό Atilla Gülan και τους υφυπουργούς Yunus Emre Karaosmanoğlu, Şuay Alpay, Alpaslan Kavaklıoğlu και Muh.

Στο τέλος της τελετής, ο Γενικός Διευθυντής της TRT Sobacı παρουσίασε την αφίσα της σειράς στον υπουργό Ακάρ.

Πηγή

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ανθρώπινο δυναμικό, η «μαύρη τρύπα» των Ενόπλων Δυνάμεων

Καλές οι αγορές όπλων, ανθρώπινο δυναμικό που θα βρεθεί για να τα χειριστεί αφού οι νέοι γυρίζουν την πλάτη τους στις στρατιωτικές σχολές. Ο Ν. Δένδιας συχνά – πυκνά μιλάει για τη χακί «Ατζέντα 2030» που προβλέπει τον ριζικό εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων. Καμία αντίρρηση

Πανελλαδικές 2026: Οι Bάσεις της Ναυτιλίας

Ανακοινώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, 23ης Ιουλίου 2026, τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω πανελλαδικών εξετάσεων. Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων μέσω της σχετικής πλατφόρμας, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Η σχολή που πέρασε μόλις… ένας υποψήφιος

Δείτε όλες τις Σχολές και τα τμήματα που «ανοίγουν πόρτες» με μονοψήφιο αριθμό εισακτέων Οι Βάσεις εισαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων 2026, ανέδειξαν περιφερειακά και εξειδικευμένα τμήματα ΑΕΙ που καλούνται πλέον να λειτουργήσουν με ελάχιστους νέους φοιτητές στα έδρανά τους. Η πιοκραυγαλέα περίπτωση καταγράφεται

Γερμανικός στρατός: Γιατί λείπουν οι γυναίκες;

Να καταταγώ στον στρατό; Σε καμία περίπτωση! Για τις νεαρές γυναίκες από τις οποίες η DW πήρε συνέντευξη στο Βερολίνο, η θητεία στις Γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκτός συζήτησης. «Δεν ταιριάζει στα σχέδιά μου για σπουδές και εργασία», υποστηρίζει μία από τις