Οι 10 μαρίνες της D-Marin πιστοποιήθηκαν με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα

Η D-Marin, ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των premium μαρίνων, έλαβε πιστοποίηση σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 45001:2018 και ISO 14001:2015 για τα κεντρικά της γραφεία καθώς και για 10 από τις μαρίνες του Ομίλου.

Τα συγκεκριμένα πρότυπα αφορούν στην ορθή λειτουργία του Συστήματος Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία καθώς και του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης που εφαρμόζει η εταιρία, επιτυγχάνοντας να προσφέρει ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον και ασφαλείς εγκαταστάσεις αναψυχής για τους πελάτες της, καθώς παράλληλα φροντίζει για την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Η αξιολόγηση της D-Marin για την πληρότητα των κριτηρίων και την εφαρμογή των διεθνών προτύπων ISO πραγματοποιήθηκε από τον Ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης RINA.

Ο ιταλικός Φορέας εστιάζει στην ικανότητα της ενεργειακής μετάβασης των εταιριών, την Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική τους Διακυβέρνηση, καθώς και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών τους.

Στόχος του φορέα RINA είναι η προώθηση μίας πιο πράσινης προσέγγισης στον κλάδο της ναυτιλίας, με ισχυρή δέσμευση στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη μείωση των εκπομπών ρύπων και στη βελτιστοποίηση των καυσίμων.

Η Αρετή Πριοβόλου, Υπεύθυνη Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος της D-Marin, δήλωσε:

  • «Στη D-Marin είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση και εξέλιξή μας με στόχο την επίτευξη, αλλά και τη διατήρηση των απαιτήσεων των προτύπων ISO 14001 και ISO 45001. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για την αφοσίωσή τους να καταστήσουν την εταιρία κατάλληλη να λάβει τις συγκεκριμένες πιστοποιήσεις από τον φορέα RINA. Αυτό οφείλεται στην αποφασιστικότητα και την ισχυρή στήριξη κάθε μέλους της ομάδας της D-Marin. Πιστεύω ακράδαντα πως αυτή είναι η αρχή μιας επιτυχημένης πορείας προς τον απώτερο στόχο που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη της εταιρίας, σε αγαστή συνεργασία με εξαιρετικούς επαγγελματίες.»

Τα πρότυπα Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος της D-Marin εκφράζονται μέσω της εσωτερικής επικοινωνίας, της αποτελεσματικής λειτουργίας, της πελατοκεντρικής πολιτικής, της διαδραστικής συμμετοχής των εργαζομένων, αλλά και της υιοθέτησης καινοτόμων λύσεων όπως η πρόσφατη εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Sense4Boat και η αγορά του Jellyfishbot, ως ένα σημαντικό βήμα προς την ψηφιοποίηση.

Όλες αυτές οι πρακτικές επιτρέπουν στο δίκτυο των premium μαρινών της D-Marin να προσφέρει αποτελεσματικές υπηρεσίες, αναβαθμίζοντας τις εμπειρίες yachting των πελατών της, ικανοποιώντας παράλληλα και τους επιχειρηματικούς της εταίρους

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης- Η υποδειγματική στάση της δημοκρατικής και ουμανιστικής πατρίδας μας, σε αντιδιαστολή με τον τούρκικο αναθεωρητισμό..

Του Αντιστρατήγου Π.Σ. ε.α. Γιάννη Σταμούλη Με πρόσφατη την επανεκλογή του Προέδρου της εξ ανατολών γείτονας, είναι ιδιαίτερο σημαντικό στην πατρίδα μας, όλες οι πολιτικές δυνάμεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, αλλά το κυριότερο, στοιχισμένες στην διεθνή νομιμότητα, ειδικά για τα ζητήματα

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης…

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα, ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο Γιάννης Αποστολίδης, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε… στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα. Ξεκίνησε να

Αναγκαίοι οι ναυαγοσωστικοί σταθμοί στο Αιγαίο

Πάρης Τσιριγώτης • [email protected] Την ανάγκη ύπαρξης επιχειρησιακού σχεδίου στο Αιγαίο, με τη δημιουργία ναυαγοσωστικών σταθμών για την ταχεία και άμεση αντιμετώπιση έκτακτων ναυτικών συμβάντων, επισημαίνει στη «Ν» ο πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών (ΕΠΡΝ) Παύλος Ξηραδάκης.   Με αφορμή

15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην πόλη της Χαλκίδας[Βίντεο]

Ο Ευβοϊκός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών διοργάνωσε το, Σάββατο 3 Ιουνίου, την 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην πόλη της Χαλκίδας. Πάνω από 80 φουσκωτά σκάφη από όλη την Ελλάδα πέρασαν από την Παλαιά Γέφυρα του Ευρίπου. Το Eviathema επιβιβάστηκε

Μετάβαση στο περιεχόμενο