Οι επικεφαλής του Πυροσβεστικού Σώματος επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Κορίνθου

Επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Κορινθίας, Αντιπύραρχος κ. Δημήτριος Λερής συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, τον Επιπυραγό κ. Μιχαήλ Φιλάνδρο, τον Ανθυποπυραγό κ. Γεώργιο Στέφα και τους Πυρονόμους κ. Χρήστο Καραθανάση και κ. Ευάγγελο Κουγιά στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Σεβασμιώτατος, ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος και οι κύριοι Αξιωματικοί αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα, αλλά και για την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ειδική αναφορά και ενημέρωση έγινε φυσικά και για την προστασία των δασικών εκτάσεων κατά την καλοκαιρινή περίοδο, που διανύουμε, κατά την οποία οι πιθανότητες πυρκαγιάς αυξάνονται σημαντικά.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους Αξιωματικούς για την ευγενική επίσκεψή τους και ευχήθηκε όπως ο Κύριος τους φωτίζει, τους καθοδηγεί και τους προστατεύει ώστε να επιτελούν τα υψηλά καθήκοντά τους με χρηστότητα και ζήλο προς εξυπηρέτηση του ευγενούς Λαού της Κορινθίας και σωτηρία των πολύτιμων, για την υγεία μας, δασών!

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιμενικό: Πάνω από 65 μετανάστες διασώθηκαν στο Αιγαίο

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 66 άτομα εντόπισαν οι δυνάμεις του Λιμενικού σε Οινούσσες, Φαρμακονήσι και Μεγίστη. Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε το βράδυ της Πέμπτης ταχύπλοο σκάφος να αποβιβάζει ικανό αριθμό αλλοδαπών σε βραχώδη ακτή βορειοδυτικά της ν.

Αναστέλλεται κάθε δραστηριότητα στο ΟΑΚΑ λόγω προβλήματος με τη στατικότητα του στεγάστρου Καλατράβα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) ενημερώνει ότι κατόπιν μελέτης για την στατικότητα των μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα προέκυψε πρόβλημα και ως εκ τούτου αναστέλλεται από σήμερα (29/9) κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό

ΥΠΟΙΚ: Εγκρίθηκε η αγορά 4 ελικοπτέρων βαρέος τύπου για την ενίσχυση της Πυροσβεστικής

Στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών «Πολιτική Προστασία 2021- 2027», με δικαιούχο το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, εντάσσεται η πράξη «Προμήθεια ελικοπτέρων βαρέως τύπου». Η σχετική πράξη εκδόθηκε σήμερα από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο