Ολοκληρώθηκε η 25η εκπαιδευτική σειρά των Guest Officers

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 η 25η εκπαιδευτική σειρά Guest Officers με τη συμμετοχή 8 Guest Officers και 2 συνοδών της EUROPOL.

Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας στην Αττική κατά το χρονικό διάστημα από 27 έως 31 Μαρτίου 2023.

Το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα είχε ως σκοπό την κατάλληλη προετοιμασία των Guest Officers, προκειμένου να υλοποιήσουν, στο σκέλος του αντικειμένου αρμοδιότητας τους, το Επιχειρησιακό σχέδιο Ελλάδας – EUROPOL για την αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης μεταναστών και τον εν γένει έλεγχο & διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.

Για την επίτευξη του εκπαιδευτικού στόχου, καταρτίστηκε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας 5 ημερών, στο οποίο συνέλαβαν καθοριστικά και ουσιαστικά Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος/ Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Κατά την έναρξη της εκπαίδευσης, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Παλιογιώργος, απεύθυνε χαιρετισμό και ενημέρωσε τους μετεκπαιδευόμενους για τον ρόλο και τις δραστηριότητες της Σχολής, ενώ μετά τη λήξη αυτής ευχαρίστησε τους μετεκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος και τους απένειμε αναμνηστικά.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νομικές διαδικασίες κατά Ψαριανού προανήγγειλε η ΟΛΜΕ για την επίθεσή του στους καθηγητές

«Για απαράδεκτη συμπεριφορά η οποία δεν θα γίνει ανεκτή» κάνει λόγο η ΟΛΜΕ σε ανακοίνωσή της, προαναγγέλλοντας ότι θα κινηθεί νομικά κατά του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος σε δημόσια τοποθέτησή του χαρακτήρισε τους καθηγητές «καθάρματα,

Ινστιτούτο Αρχιπέλαγος: Οι θανατώσεις ζωνοδέλφινων στο ΒΑ Αιγαίο συνεχίζονται

Δύο ακόμα θανατωμένα ζωνοδέλφινα (Stenella coeruleoalba), εντοπίστηκαν εχθές το απόγευμα στο ανοιχτό πέλαγος στο ΒΑ Αιγαίο, από ερευνητές του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος. Όπως τονίζουν οι επικεφαλής της οργάνωσης: «Δεδομένου ότι στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή καταγράφουμε εδώ και δεκαετίες ζωνοδέλφινα

Το κόλπο με το αλουμινόχαρτο της σπείρας που άρπαξε πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ

Το κόλπο με το… αλουμινόχαρτο εφάρμοζε η σπείρα που δρούσε από τον περασμένο Μάρτιο στα νότια προάστια της Αττικής και έκλεβε ηλικιωμένους που νόμιζαν ότι οι νεαροί που έμπαιναν στα σπίτια τους ήταν υπάλληλοι παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ή συντηρητές ασανσέρ.

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Έφυγε σε ηλικία 84 ετών ο Θεόδωρος Πάγκαλος, πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης, βουλευτής, υπουργός και ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση της οικογένειάς του στο Twitter. «Ο αγαπημένος μας Θόδωρος Πάγκαλος έφυγε σήμερα από κοντά

Μετάβαση στο περιεχόμενο