Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας Α.Ε.: Πρωτεργάτης στην ανάδειξη της πόλης

Με τη φροντίδα και επιμέλεια της υπεύθυνης τύπου και δημοσίων σχέσεων του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας Α.Ε. κας Ελίνας Ιατρίδου, πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Ελευσίνας, θέση Λιμανάκι Αλιέων (παραπλεύρως του κεντρικού εμπορικού Λιμένα Ελευσίνας) μια πολύ όμορφη εκδήλωση.

Γνωστός σε όλους μας για τις ευαισθησίες του περί τα εικαστικά, τις τέχνες, τον πολιτισμό και το περιβάλλον, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας ΑΕ και Υποναύαρχος ΛΣ (εα) κ. Απόστολος Καμαρινάκης, με την αμέριστη υποστήριξη του Προέδρου κ. Γεώργιου Κουμπέτσου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.Ε. ΑΕ, πρωτοστάτησε στη διοργάνωση της τελετής αποκαλυπτηρίων του γλυπτού “Αέναος Πλους”, έργο που φιλοτέχνησε η γλύπτρια και Ελευσίνια στην καταγωγή κα Ασπασία Σταυροπούλου.

Ένα καλαίσθητο και εμπνευσμένο έργο, αφιερωμένο στον Άνθρωπο της Θάλασσας, την Ελευσίνα και τον Πολιτισμό της.  Ένα έργο που άλλαξε ριζικά και αναβάθμισε σημαντικά τη φυσιογνωμία της θέσης που τοποθετήθηκε και της γύρω περιοχής.  Ένα έργο που ταιριάζει απόλυτα με τους τέσσερις στρατηγικούς στόχους: Πολιτισμός, Άνθρωπος, Πόλη, Περιβάλλον της «2023 Ελευσίνα» Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, που στοχεύει στην ανάδειξη και την ανάπτυξη της υλικής και άυλης οικονομίας της πόλης, με τη διαμεσολάβηση και παρέμβαση της Τέχνης, του Πολιτισμού και της Έρευνας.

Την τελετή, στην οποία είχαμε τη χαρά και την τιμή να συμμετάσχουμε, λάμπρυναν με την παρουσία τους πολυάριθμοι παράγοντες της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης ,των τοπικών Αρχών και φορέων, από τους οποίους συγκρατούμε τον Γ’ Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Β’ Δυτ. Αττικής κ. Αθ. Μπούρα, τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Β’ Δυτ. Αττικής Δρ. Γεώργιο Κώτσηρα και τον Γραμματέα της Βουλής και Βουλευτή Β’ Δυτ. Αττικής κ. Ευαγ. Λιάκο και τον Αντιπρόεδρο της Ε.Α.Α.Λ.Σ. Αντιναύαρχο ΛΣ Ιωάννη Καραγεωργόπουλο.

Δεν μπορούμε, τέλος, να παραλείψουμε την παρουσία του Κεντρικού Λιμενάρχη Ελευσίνας Πλοιάρχου ΛΣ κ. Άγγελου Γραμματέα και του προσωπικού του που είχαν την ευθύνη της εφαρμογής των επιβεβλημένων μέτρων αστυνόμευσης, τροχαίας, τάξης και ασφάλειας, ώστε η όμορφη αυτή τελετή να λήξει χωρίς απρόοπτα και από αυτή να μας μείνει η ευχάριστη ανάμνησή της και το καλαίσθητο γλυπτό της κας. Σταυροπούλου.

ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λαιμός: Γιορτάζει τα 50 χρόνια του στη μουσική και τη θάλασσα με μια συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

«Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος»: Η παραπάνω άποψη του Νίτσε μοιάζει να εκφράζει απόλυτα τον Γιώργο Λαιμό, έναν άνθρωπο που, επί σειρά ετών, καταρρίπτει τα στερεότυπα που θέλουν τους πλούσιους και ισχυρούς να θεωρούν την κάθε μορφής ευαισθησία

Συνταξιούχος αστυνομικός έπεσε θύμα απάτης από κέντρο αισθητικής, του πήραν μισό εκατομμύριο ευρώ

Νέα στοιχεία για καταγγελίες που αφορούν τον όμιλο κλινικών αισθητικής δερματολογίας και πλαστικής χειρουργικής που εμπλέκεται στην υπόθεση απαγωγής και ξυλοδαρμού υπαλλήλων ανταγωνιστικής επιχείρησης φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr. Πρόκειται για την περίπτωση ενός συνταξιούχου αστυνομικού που αναγκάστηκε να δώσει μισό εκατ.

Ο ιός που αυξάνει κατά 30% τον κίνδυνο εγκεφαλικού και εμφράγματος

Απειλή και μάλιστα μακροπρόθεσμη για την ομαλή καρδιαγγειακή λειτουργία θα μπορούσε να αποτελέσει ο ιός του έρπητα ζωστήρα, όπως αποκαλύπτει νεότερη συγκεντρωτική μελέτη Αυξημένο κίνδυνο για την υγεία της καρδιάς μπορεί να προκαλέσει ο ιός του έρπητα ζωστήρα, σύμφωνα με

Ο 28χρονος που εκτελέστηκε ως ο «Δράκος του Σέιχ Σου»: «Μανούλα μου γλυκιά είμαι αθώος» – Το χρονικό της υπόθεσης

«Μανούλα μου γλυκιά είμαι αθώος, αθώος, αθώος…» ήταν τα τελευταία λόγια που κατάφερε να εκστομίσει ο 28χρονος Αριστείδης Παγκρατίδης πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες του εκτελεστικού αποσπάσματος της Χωροφυλακής στις 07:06 το πρωί της 16ης Φεβρουαρίου 1968. Η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε στο