Περιοδεία ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιά σε σχηματισμούς και μονάδες των ΕΔ σε Μακεδονία και Θράκη

Επισκέψεις σε σχηματισμούς, υπηρεσίες και μονάδες στις περιοχές ευθύνης των Γ’ και Δ’ Σωμάτων Στρατού σε Μακεδονία και Θράκη θα βρεθεί από σήμερα Κυριακή 11 έως και την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανακοινώθηκε, σήμερα το βράδυ θα έχει συνάντηση εργασίας με τους διοικητές της 1ης Στρατιάς, του Δ’ Σώματος Στρατού και υπαγόμενων σε αυτό σχηματισμούς στην Αλεξανδρούπολη.

Αύριο, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, θα μεταβεί στο χώρο εκπαίδευσης ποτάμιων επιχειρήσεων στην περιοχή Νεραϊδότοπος Έβρου της 31 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί διαδοχικά την έδρα του 1ου Λόχου Βάσης Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Σάντα Ροδόπης και τα Στρατηγεία των 29 Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας και ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στην Κομοτηνή.

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, θα μεταβεί στο Πεδίο Βολής Αρμάτων στο Πετροχώρι Ξάνθης όπου θα παρακολουθήσει άσκηση μικρής κλίμακας με βολές αρμάτων Leopard 2A6ΗΕL και Toma Marder 1A3, μονάδων της ΧXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο Αεροπορικό Απόσπασμα στη Χρυσούπολη Καβάλας και στην έδρα της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας στην Καβάλα.

Ο Ν. Χαρδαλιάς θα ολοκληρώσει τον κύκλο των επισκέψεων του στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων του έργου Ενεργειακής Αναβάθμισης του Στρατιωτικού Νοσοκομείου.

Εξάλλου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με κατά τόπους δημάρχους και εκπροσώπους της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια Ιταλίδα στον Πειραιά

Συνωστισμός αφίξεων ξένων πολεμικών πλοίων στον Πειραιά, καθώς μετά το αμερικανικό αεροπλανοφόρο George G.H. Bush, έφθασε και η ιταλική φρεγάτα, κλάσης Bergamini, ITS Carabiniere. Το σκάφος εντάχθηκε στο Ιταλικό Ναυτικό το 2015.

Γυναίκα για πρώτη φορά στο “τιμόνι” της Τροχαίας Θεσσαλονίκης: Ποια είναι η νέα διευθύντρια

Για πρώτη φορά, μία γυναίκα κάθεται στο τιμόνι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes. Η νέα διευθύντρια, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, μετρά χρόνια σε επιτελικές θέσεις της Τροχαίας, είναι παντρεμένη με παιδιά και ανέλαβε τη

Φωτό: Το USS George H.W. Bush έφτασε στον Πειραιά

Το Αμερικανικό Ναυτικό ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τη σημερινή άφιξη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush (CVN 77) στον Πειραιά. 230203-N-UI066-1066 PIRAEUS, Greece (Feb. 3, 2023) Cmdr. Ryan Conlan, navigation officer of the Nimitz-class aircraft carrier USS George H.W.

Ο εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχος Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέας για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής

Η τοποθέτηση του εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχου Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέα σήμερα στον Αντέννα για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής απέναντι στους Έλληνες Λιμενικούς!   Ελληνοτουρκικά – Καλημέρα Ελλάδα – 03/02/2022 – Καλημέρα Ελλάδα – Ρεπορτάζ