Περιοδεία ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιά σε σχηματισμούς και μονάδες των ΕΔ σε Μακεδονία και Θράκη

Επισκέψεις σε σχηματισμούς, υπηρεσίες και μονάδες στις περιοχές ευθύνης των Γ’ και Δ’ Σωμάτων Στρατού σε Μακεδονία και Θράκη θα βρεθεί από σήμερα Κυριακή 11 έως και την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανακοινώθηκε, σήμερα το βράδυ θα έχει συνάντηση εργασίας με τους διοικητές της 1ης Στρατιάς, του Δ’ Σώματος Στρατού και υπαγόμενων σε αυτό σχηματισμούς στην Αλεξανδρούπολη.

Αύριο, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, θα μεταβεί στο χώρο εκπαίδευσης ποτάμιων επιχειρήσεων στην περιοχή Νεραϊδότοπος Έβρου της 31 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί διαδοχικά την έδρα του 1ου Λόχου Βάσης Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Σάντα Ροδόπης και τα Στρατηγεία των 29 Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας και ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στην Κομοτηνή.

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, θα μεταβεί στο Πεδίο Βολής Αρμάτων στο Πετροχώρι Ξάνθης όπου θα παρακολουθήσει άσκηση μικρής κλίμακας με βολές αρμάτων Leopard 2A6ΗΕL και Toma Marder 1A3, μονάδων της ΧXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο Αεροπορικό Απόσπασμα στη Χρυσούπολη Καβάλας και στην έδρα της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας στην Καβάλα.

Ο Ν. Χαρδαλιάς θα ολοκληρώσει τον κύκλο των επισκέψεων του στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων του έργου Ενεργειακής Αναβάθμισης του Στρατιωτικού Νοσοκομείου.

Εξάλλου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με κατά τόπους δημάρχους και εκπροσώπους της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί εμμένει η ΕΑΑΣ στη διάλυση των Μετοχικών Ταμείων Ναυτικού & Αεροπορίας;

Έκπληκτοι οι μερισματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού (και του Λιμενικού Σώματος) και της  Αεροπορίας παρατηρούν την έντονη παρασκηνιακή προσπάθεια και χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), να μεταβάλει τους ιδρυτικούς νόμους για την αυτοτέλεια των Μετοχικών Ταμείων Στρατού –

Φρούριο η Αθήνα για επέτειο Γρηγορόπουλου και άφιξη Ερντογάν -Επί ποδός 4.000 αστυνομικοί, drones και σκοπευτές

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις επόμενες μέρες στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν. Για αύριο Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των συγκεντρώσεων και πορειών για τη συμπλήρωση 15

Ηλεκτρικό ρεύμα: Αυξήσεις στο πάγιο και στην κιλοβατώρα φέρνουν τα χρωματιστά τιμολόγια

Αυξήσεις στο πάγιο αλλά και χρεώσεις ανά κιλοβατώρα που μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 20 λεπτά, φέρνουν τα νέα πράσινα τιμολόγια που ανακοίνωσαν οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας.   Από τα τιμολόγια που ανακοίνωσαν οι εταιρείες προκύπτει ότι η πάγια

Η Βουλή… των ρεκόρ! Πρώτη φορά με 9 κόμματα

ο ρεκόρ των περισσότερων κομμάτων στη Βουλή… ισοφαρίστηκε στις εκλογές του Ιουλίου και, πλέον (με την εμφάνιση του νέου κόμματος, ονόματι Νέα Αριστερά)…. σπάει. Η επίδοση των β’ εκλογών του 2015, Σεπτέμβρη μήνα, λίγες εβδομάδες μετά το δημοψήφισμα και το νέο

Μετάβαση στο περιεχόμενο