Πολεμική Αεροπορία: Διαγωνισμός με έπαθλο πτήση για την Γιορτή Αεροπορίας 2023

Γιορτή Αεροπορίας 2023: Διαγωνισμό με έπαθλο πτήση διοργανώνει η Πολεμική Αεροπορία

Στο πλαίσιο της Εορτής του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ, αποτύπωσε σε logo ή αφίσα το “Τι σημαίνει για εσένα η Πολεμική Αεροπορία” και πέταξε με εκπαιδευτικό αεροσκάφος Tecnam P2002JF της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην παραπάνω δράση της Πολεμικής Αεροπορίας, δύναται να συμμετάσχουν άτομα ηλικίας από 15 έως και 25 ετών. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υποβάλλουν την πρότασή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση f[email protected] έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Το άτομο του οποίου η πρόταση θα επιλεγεί, θα πραγματοποιήσει πτήση με εκπαιδευτικό αεροσκάφος Tecnam P2002JF κατά τις ημέρες του Εορτασμού του Προστάτη της ΠΑ, από 4 έως και 8 Νοεμβρίου 2023.

Για να συμμετάσχει στην πτήση απαιτούνται, σύμφωνα με τα ισχύοντα θεσμικά κείμενα:

  • Η προσκόμιση Υπεύθυνης Δήλωσης
  • Η προσκόμιση Υπεύθυνης Δήλωσης – Συγκατάθεσης του Γονέα (μόνο για ανήλικο)
  • Η επιτυχής περάτωση των ιατρικών εξετάσεων πτητικής ικανότητας στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής
  • Η επιτυχής περάτωση εκπαίδευσης σε μέτρα ασφαλείας και διαδικασίες ανάγκης

Επιμέρους λεπτομέρειες για την πτήση, καθώς και το ακριβές πρόγραμμα αυτής, θα ανακοινωθούν έπειτα από την επιλογή της πρότασης. Οι συμμετέχοντες, κατά την αποστολή της πρότασή τους, θα πρέπει να υποβάλλουν και τη συνημμένη υπεύθυνη δήλωση που αφορά στην παραχώρηση άδειας εκμετάλλευσης επί του logo ή της αφίσας, από την ΠΑ:

Η εκδήλωση δύναται να τροποποιηθεί ή να αναβληθεί, ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες τη συγκεκριμένη περίοδο.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πετώντας πάνω από την Καλαμάτα

Μετάφραση-απόδοση στα ελληνικά: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» Στο αμέτρητο πλήθος των εταιρειών παγκοσμίως, λίγες είναι εκείνες που μπορούν να καυχηθούν ότι ίδρυσαν μια πλήρως λειτουργική σχολή πιλότων σε ξένη επικράτεια και που την είδαν να διαπρέπει μέσα σε ελάχιστους μήνες. Το αξιοθαύμαστο

Το άγνωστο «στρατηγείο» μη επανδρωμένων αεροσκαφών – ΦΩΤΟ

Τροποποιήθηκε και διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου κατόπιν πρωτοβουλίας και προσωπικής εργασίας της 4μελούς ομάδας σ’ ένα υπερσύγχρονο «στρατηγείο» μεταφοράς πτητικών μέσων (drones) και απαραίτητου εξοπλισμού. Μπορεί να λειτουργήσει ως Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στον τόπο των συμβάντων, καθώς οι εκάστοτε επικεφαλής, ευρισκόμενοι σε

Η καταραμένη μέρα των ναυτικών: πάνω από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – το ένα στο Αιγαίο

Κι αν η 26η Σεπτεμβρίου, μια μέρα σαν σήμερα δηλαδή, δεν είναι καταραμένη μέρα για τους ναυτικούς, τότε ποια είναι; Περισσότεροι από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – τα δύο πλοία ελληνικά και το ένα μάλιστα βυθίστηκε στο Αιγαίο! Σεπτέμβριος 2000:

Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»

Το πολύνεκρο ναυάγιο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σάμινα» ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μεταπολεμική ναυτική τραγωδία, που έπληξε την ελληνική ακτοπλοΐα. Είχε προηγηθεί εκείνη του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ηράκλειο» στη Φαλκονέρα, στις 8 Δεκεμβρίου 1966, με τους 224 νεκρούς. Το ναυάγιο σημειώθηκε στις 22:15 της 26ης

Μετάβαση στο περιεχόμενο