Στρατός Ξηράς: Πώς δημιουργήθηκαν οι ταμειακές δυσχέρειες του ΕΛΟΑΣ; Ποιος θα απαντήσει;

Θα απαντήσει κάποιος, πώς δημιουργήθηκαν οι ταμειακές δυσχέρειες του Ειδικού Λογαριασμού Αλληλοβοήθειας Στρατού – ΕΛΟΑΣ;

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας απαντώντας σε ερωτήσεις στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου αναφορικά με το ΕΦΑΠΑΞ των Στρατιωτικών απάντησε ότι έπαψαν μέχρι νεωτέρας να δίνονται προκαταβολές λόγω ταμειακών δυσχερειών του ΕΛΟΑΣ.

Τις Ερωτήσεις τις καταθέτουν οι βουλευτές όταν πάρουν σχετικό έγγραφο από κάποια συνδικαλιστική Ένωση, για να πουν -απ’ ότι φαίνεται- ότι πάραξαν έργο καθώς επίσης για τα μελλοντικά ψηφαλάκια.

Ένας από αυτούς δεν βρέθηκε να ρωτήσει από μόνος του, δίχως να του στείλει έγγραφο οποιαδήποτε συνδικαλιστική Ένωση των Ενόπλων Δυνάμεων:

  • Πώς δημιουργήθηκαν οι ταμειακές δυσχέρειες του ΕΛΟΑΣ;
  • Ποιος είναι υπεύθυνος; Λογοδότησε; Θα λογοδοτήσει;
  • Πότε θα πάψουν να υπάρχουν οικονομικές δυσχέρειες στον ΕΛΟΑΣ;

Εκτιμάμε ότι κανένας βουλευτής δεν διαβάζει τις απαντήσεις για να δει εάν προκύπτουν νέα ερωτήματα. Που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι οικονομικής φύσεως.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το άγνωστο «στρατηγείο» μη επανδρωμένων αεροσκαφών – ΦΩΤΟ

Τροποποιήθηκε και διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου κατόπιν πρωτοβουλίας και προσωπικής εργασίας της 4μελούς ομάδας σ’ ένα υπερσύγχρονο «στρατηγείο» μεταφοράς πτητικών μέσων (drones) και απαραίτητου εξοπλισμού. Μπορεί να λειτουργήσει ως Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στον τόπο των συμβάντων, καθώς οι εκάστοτε επικεφαλής, ευρισκόμενοι σε

Η καταραμένη μέρα των ναυτικών: πάνω από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – το ένα στο Αιγαίο

Κι αν η 26η Σεπτεμβρίου, μια μέρα σαν σήμερα δηλαδή, δεν είναι καταραμένη μέρα για τους ναυτικούς, τότε ποια είναι; Περισσότεροι από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – τα δύο πλοία ελληνικά και το ένα μάλιστα βυθίστηκε στο Αιγαίο! Σεπτέμβριος 2000:

Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»

Το πολύνεκρο ναυάγιο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σάμινα» ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μεταπολεμική ναυτική τραγωδία, που έπληξε την ελληνική ακτοπλοΐα. Είχε προηγηθεί εκείνη του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ηράκλειο» στη Φαλκονέρα, στις 8 Δεκεμβρίου 1966, με τους 224 νεκρούς. Το ναυάγιο σημειώθηκε στις 22:15 της 26ης

Μετάβαση στο περιεχόμενο