Σε φυλάκιση καταδικάστηκε γυναίκα που τρύπησε προφυλακτικό

Μια γυναίκα στη Γερμανία που άνοιξε τρύπες στο προφυλακτικό του παρτενέρ της προκειμένου να μείνει έγκυος φυλακίστηκε. Η 39χρονη καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση στη Γερμανία μετά το περιστατικό εξαπάτησης του 42χρονου «φίλου με προνόμια».

Ο όρος stealthing χρησιμοποιείται για την αφαίρεση του προφυλακτικού κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής, χωρίς την συναίνεση του παρτενέρ –πρακτική η οποία κατά κανόνα ακολουθείται από άντρες– και τιμωρείται με αυστηρές ποινές φυλάκισης στη Γερμανία και σε άλλες χώρες.

Το ζευγάρι φέρεται να βρισκόταν σε περιστασιακή σχέση και συναντιόντουσαν τακτικά από τις αρχές του 2021, σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Η γυναίκα ανέπτυξε βαθύτερα συναισθήματα για τον σύντροφό της που δεν ανταποκρίθηκαν, καθώς ο άνδρας ήταν ευχαριστημένος με την περιστασιακή συμφωνία.

Αν και η γυναίκα απέτυχε στην προσπάθειά της να μείνει έγκυος, στο δικαστήριο ομολόγησε ότι είχε στείλει στον άνδρα μήνυμα λέγοντάς του ότι ήταν έγκυος, και παραδέχτηκε ότι είχε τρυπήσει τα προφυλακτικά.

Ο 42χρονος άσκησε ποινική δίωξη εναντίον της, με την γυναίκα να αντιμετωπίζει αρχικά κατηγορίες για βιασμό, οι οποίες στη συνέχεια περιορίστηκαν σε σεξουαλική επίθεση. Η 39χρονη καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών.

Η δικαστής Astrid Salewski φέρεται να είπε στο δικαστήριο: «Έχουμε γράψει νομική ιστορία εδώ σήμερα». Η γερμανική υπόθεση έρχεται αφότου η Καλιφόρνια έγινε η πρώτη πολιτεία των ΗΠΑ που έκρινε αστικό αδίκημα την αφαίρεση προφυλακτικού χωρίς τη συγκατάθεση του συντρόφου τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με μια έρευνα του 2018 σε ασθενείς σε κλινική σεξουαλικής υγείας στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, σχεδόν το ένα τρίτο των γυναικών και το 19% των ανδρών που κάνουν σεξ με άντρες ανέφεραν ότι είχαν βιώσει stealthing.

Πηγή

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Παύονται οι υποδιοικητές της ΕΥΠ

Την αυτοδίκαιη παύση των υποδιοικητών της ΕΥΠ προβλέπει νομοτεχνική βελτίωση που κατατέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις αλλαγές στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Μέχρι τον διορισμό νέων υποδιοικητών την αρμοδιότητα τους θα ασκεί ο Διοικητής

Η προσβολή του λόγου

Στη δημόσια αντιπαράθεση, όπως εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας, μια ιεράρχηση των ζητημάτων της εποχής έχει ήδη εγκατασταθεί Στην πολιτική σύγκρουση, ο λόγος είναι το πυρομαχικό. Και η εξουσία δεν «βρίσκεται στην άκρη της κάννης» αλλά στην άκρη της γλώσσας.

Αστυνομία όλων μας

Τα Σώματα Ασφαλείας πρέπει να λειτουργούν με επιχειρησιακά πρωτόκολλα και επαγγελματισμό. Τα λάθη τους –που δεν είναι δυνατόν να εξαλειφθούν– πρέπει να κρίνονται με αυτά τα κριτήρια, χωρίς να γίνονται καύσιμη ύλη για δήθεν αντισυστημικές κραυγές. Η Αστυνομία δεν είναι

ΑΕΝ Μηχανικών Χίου: Θερμή υποδοχή της νέας γενιάς των ναυτικών

Θερμή υποδοχή της νέας γενιάς των ναυτικών από τις ναυτιλιακές εταιρείες της χώρας μας στο πλαίσιο της ημερίδας «Επιλέγω Ναυτιλία». Έναν ξεχωριστό, πέρα από τον καθιερωμένο τρόπο για να υποδεχτεί τους πρωτοετείς σπουδαστές της, βρήκε η ΑΕΝ Μηχανικών Χίου με