Σε λειτουργία το ανακαινισμένο ΤΕΠ του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών(φωτο)

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε τελετή αγιασμού και αποδόθηκε σε λειτουργία το ανακαινισμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΤΕΠ/ΝΝΑ).

Το ανακαινισμένο ΤΕΠ επιθεώρησε ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Καμπουράκη ΠΝ, τον Διευθυντή Διεύθυνσης Υγειονομικού ΓΕΝ Υποναύαρχο (ΥΙ) Αντώνιο Παπαγεωργίου ΠΝ, τον Διευθυντή Γ΄ Κλάδου ΓΕΝ Αρχιπλοίαρχο Σπυρίδωνα Λαγάρα ΠΝ, τον Διευθυντή ΝΝΑ Αρχιπλοίαρχο (ΥΙ) Λάμπρο Μπιλάλη ΠΝ, ενώ συνεχάρη το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό που ενεπλάκη στην υλοποίηση του έργου, αλλά και το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Στόχος της ανακαίνισης του ΤΕΠ/ΝΝΑ αποτέλεσε η κάλυψη των  αυξημένων απαιτήσεων περίθαλψης με την επέκταση, διαμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό του σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε σημαντική ανακατανομή των χώρων, προκειμένου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες επείγουσας φροντίδας του νοσοκομείου, να καταστεί αποτελεσματικότερη η εξυπηρέτηση των ασθενών, καθώς και να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας του υγειονομικού προσωπικού.

Η ανακαίνιση του ΤΕΠ/ΝΝΑ περιλαμβάνει έντεκα (11) κλίνες για παθολογικά και χειρουργικά περιστατικά, τρεις (3) κλίνες βραχείας νοσηλείας, μία (1) αίθουσα μικροεπεμβάσεων πλήρως εξοπλισμένη καθώς και ένα (1) δωμάτιο για μολυσματικά περιστατικά με αυξημένη επικινδυνότητα (SARS-COV-2).

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια Ιταλίδα στον Πειραιά

Συνωστισμός αφίξεων ξένων πολεμικών πλοίων στον Πειραιά, καθώς μετά το αμερικανικό αεροπλανοφόρο George G.H. Bush, έφθασε και η ιταλική φρεγάτα, κλάσης Bergamini, ITS Carabiniere. Το σκάφος εντάχθηκε στο Ιταλικό Ναυτικό το 2015.

Γυναίκα για πρώτη φορά στο “τιμόνι” της Τροχαίας Θεσσαλονίκης: Ποια είναι η νέα διευθύντρια

Για πρώτη φορά, μία γυναίκα κάθεται στο τιμόνι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes. Η νέα διευθύντρια, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, μετρά χρόνια σε επιτελικές θέσεις της Τροχαίας, είναι παντρεμένη με παιδιά και ανέλαβε τη

Φωτό: Το USS George H.W. Bush έφτασε στον Πειραιά

Το Αμερικανικό Ναυτικό ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τη σημερινή άφιξη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush (CVN 77) στον Πειραιά. 230203-N-UI066-1066 PIRAEUS, Greece (Feb. 3, 2023) Cmdr. Ryan Conlan, navigation officer of the Nimitz-class aircraft carrier USS George H.W.

Ο εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχος Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέας για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής

Η τοποθέτηση του εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχου Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέα σήμερα στον Αντέννα για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής απέναντι στους Έλληνες Λιμενικούς!   Ελληνοτουρκικά – Καλημέρα Ελλάδα – 03/02/2022 – Καλημέρα Ελλάδα – Ρεπορτάζ