Στις φλόγες σούπεργιοτ λίγες εβδομάδες αφότου παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του

Μόλις μερικές εβδομάδες αφότου παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ένα υπερπολυτελές σούπεργιοτ αξίας περίπου 23,6 εκατ. ευρώ καταστράφηκε στις Βαλεαρίδες Νήσους από πυρκαγιά.

Πρόκειται για το 43,7 μέτρων Aria SF, το οποίο σύμφωνα με την ισπανική υπηρεσία έρευνας και διάσωσης Salvamento Marítimo, τυλίχθηκε στις φλόγες όσο ήταν αγκυροβολημένο στην Cala Saona, στη δυτική ακτή του νησιού Formentera. Τα επτά άτομα του πληρώματος και οι εννιά επιβάτες που βρίσκονταν στο γιοτ εκείνη την ώρα είναι υγιείς και διασώθηκαν εγκαίρως από σκάφη που βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή.

Ωστόσο, η ζημιά που προκλήθηκε στο Aria μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να είναι αναστρέψιμη. Η αιτία της φωτιάς παραμένει ακόμη άγνωστη, ενώ μέχρι το τέλος της ημέρας πρόκειται να ρυμουλκηθεί στην Ίμπιζα.

 

Ο ιδιοκτήτης

Στις φλόγες σούπεργιοτ λίγες εβδομάδες αφότου παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του-1Ιδιοκτήτης του πολυτελούς γιοτ είναι ο Paolo Scudieri, σημαντικός παράγοντας της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και μεταξύ άλλων πρόεδρος του Gruppo Adler, ενός ομίλου παραγωγής εξοπλισμού για το εσωτερικό αυτοκινήτων. Ο ίδιος, γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων, έχει δική του Ferrari, με την οποία διαγωνίζεται στο πλαίσιο του Ferrari Challence, μία σειρά αγώνων που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες Ferrari.

Το γιοτ είχε παραδοθεί στον Scudieri, του οποίου η περιουσία εκτιμάται στα 500 εκατ. δολάρια, μόλις στα τέλη του Ιουλίου.

Η σουίτα του Scudieri στο σκάφος περιελάμβανε ιδιωτικό σαλόνι με διαφανή θόλο, ταράτσα και άμεση πρόσβαση σε εξωτερικό σαλόνι μέσω ιδιωτικής σκάλας. Το γιοτ κατασκευάστηκε από την ιταλική εταιρεία ISA και επρόκειτο να κάνει το ντεμπούτο του στο Monaco yacht show τον Σεπτέμβριο.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Guardian

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε λειτουργία από σήμερα Μηχανισμός Καταγγελιών

Έναρξη λειτουργίας του Μηχανισμού Καταγγελιών Ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας του Μηχανισμού υποβολής Καταγγελιών παραβιάσεων θεμελιωδών δικαιωμάτων από τον Υπεύθυνο Προστασίας Θεμελιωδών Δικαιωμάτων στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Η δημιουργία του Μηχανισμού αποτελεί μέρος των αρμοδιοτήτων του Υπευθύνου Προστασίας Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, ο οποίος

ΕΑΑΛΣ: Συνεχίζει με ρουχισμό την αρωγή της στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λ.Σ. (ΕΑΑΛΣ), συνεχίζοντας το ανθρωπιστικό της έργο προς ανακούφιση των πλημμυροπαθών συμπατριωτών μας, αποστέλλει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας 28 κούτες με 650 τεμάχια ειδών ρουχισμού καινούργια, προσφορά του Ομίλου FF και του προέδρου του, τον οποίο ευχαριστούμε

Ο ΥφΕΘΑ στη ΣΝΔ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), όπου απηύθυνε ομιλία στους σπουδαστές. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος Αξιωματικός και επεσήμανε τις

Μετάβαση στο περιεχόμενο