Στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των καθημερινών επαφών του με Διοικήσεις/Διευθύνσεις και στελέχη Μονάδων και Υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022, επίσκεψη στην έδρα του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκαν ο Αντιπλοίαρχος (Ο) Γεώργιος Μαργιωλάκης ΠΝ Τμηματάρχης Αθλητισμού της Γραμματείας ΑΣΑΕΔ και ο Αντισμήναρχος Ιωάννης Φάκας Διοικητής του Αθλητικού Κέντρου Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών.

Κατά την επίσκεψη, ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε για την οργάνωση, την αποστολή, τη λειτουργία, το έργο, τις τρέχουσες δραστηριότητες του ΑΣΑΕΔ και περιηγήθηκε στους χώρους του.

Τέλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας απηύθυνε χαιρετισμό στα στελέχη της Γραμματείας ΑΣΑΕΔ, σε επίλεκτους αθλητές, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, όπου μεταξύ των άλλων:

Εξήρε το έργο της Γραμματείας ΑΣAEΔ, για την προώθηση και την ανάπτυξη του Στρατιωτικού αθλητισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Εξέφρασε την εξαιρετική τιμή, που είχε την ευκαιρία να συναντήσει κατά την επίσκεψη διακεκριμένους αθλητές, οι οποίοι αποτελούν αναμφίβολα την αφρόκρεμα του ελληνικού αθλητισμού και παράλληλα τα καλύτερα πρότυπα για τους νέους, υποδείγματα ευγενούς άμιλλας, αφοσίωσης στον στόχο, υπέρβασης των εμποδίων και υπεράσπισης του ιδεώδους του «ευ αγωνίζεσθαι».

Τόνισε, ότι αποτελούν τους πλέον κατάλληλους πρεσβευτές για να μεταλαμπαδεύσουν στη νεολαία, αλλά και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπιακού Πνεύματος, αλλά και την υπερηφάνεια της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ διότι κοσμούν με την παρουσία τους τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων.

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γέμισαν τα λιμάνια των Τούρκων με κινέζικα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα από την Κίνα ετοιμάζονται να κάνουν «απόβαση» σε τούρκικο λιμάνι με τον τελικό τους προορισμό να παραμένει άγνωστος. Οι πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα ότι ένα πλοίο RoRo το οποίο μεταφέρει για την ακρίβεια 3.968 αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί στην

Η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή την τροπολογία για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη -Προς στήριξη το ΠΑΣΟΚ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας σκοπεύει να φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση τη νομοθετική ρύθμιση για την απαγόρευση καθόδου στις εκλογές του κόμματος Κασιδιάρη. Στο Μέγαρο Μαξίμου επιθυμούν να κλείσει άμεσα το θέμα με την μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία και εμφανίζονται

Οι ένστολοι που θα είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στις εκλογές

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ για εκλογές ανάμεσα στους 350 υποψήφιους είναι και πρώην στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας: – Γεώργιος Φεστερίδης απόστρατος αστυνομικός στην Α’ Θεσσαλονίκης – Βασίλης Γκαλογιάννης Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛΑΣ –

ΠΟΛ: Επίσκεψη – Παροχή ρουχισμού για όλους τους συναδέλφους του Α’ Λ/Τ Πόρου Κεφαλληνίας

Διαβάστε την ανακοίνωση: Αντιπροσωπεία της ΠΟΛ σε μια συμβολική κίνηση παρέδωσε χειμερινό ρουχισμό (υπηρεσιακό μπουφάν fly jacket) για όλα τα στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος Πόρου Κεφαλληνίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ”ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΕΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε ” https://www.nikoletatos.gr και https://www.facebook.com/daikinbluedealer για την παροχή