Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα

Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη της ομάδας Κ9, της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, προέβησαν στη σύλληψη ενός 62χρονου αλλοδαπού (υπήκοος Βουλγαρίας), για παράβαση του άρθρου 155 του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα (Ν. 2960/2001). Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε φορτηγό (Φ/Γ) όχημα με οδηγό τον 62χρονο, εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, εντός του χώρου του νόμιμου φορτίου στο επικαθήμενο. Συνολικά εντοπίστηκαν τέσσερις χιλιάδες εννιακόσια σαράντα (4.940) πακέτα λαθραίων τσιγάρων είκοσι τεμαχίων το καθένα, βουλγαρικής προέλευσης, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, με σκοπό ο ανωτέρω να τα μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τη προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα με το επικαθήμενο, καθώς και τα ανευρεθέντα τσιγάρα, ενώ το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων ανέρχεται στο ποσό των είκοσι χιλιάδων εβδομήντα τεσσάρων ευρώ και είκοσι τεσσάρων λεπτών (20.074,24€).

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα

Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη της ομάδας Κ9, της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, προέβησαν στη σύλληψη ενός 62χρονου αλλοδαπού (υπήκοος Βουλγαρίας), για παράβαση του άρθρου 155 του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα (Ν.

Τέμπη: Απροσπέλαστο την Παρασκευή το κέντρο της Αθήνας, λόγω συλλαλητηρίου -Σταδιακά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Απροσπέλαστο αναμένεται να είναι από νωρίς το πρωί της Παρασκευής το κέντρο της Αθήνας, λόγω των συγκεντρώσεων για τη «μαύρη» επέτειο του δυστυχήματος στα Τέμπη. Το κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο λόγω των προσυγκεντρώσεων που έχουν εξαγγελθεί από διάφορες

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Την Τετάρτη το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης – «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή»

«Το πόρισμα είναι αποκαλυπτικό, κόλαφος για τη στρατηγική παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης από τον κ. Μητσοτάκη» Την επόμενη Τετάρτη, το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρός του Νίκος

Απομάκρυνση των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από την έδρα Υπηρεσίας τους για οποιοδήποτε λόγο σε μη εργάσιμες ώρες, αργίες, κλπ.

Σε συνέχεια ερωτημάτων συναδέλφων σχετικά με την δυνατότητα απομάκρυνσης τους από την έδρα της Υπηρεσίας που υπηρετούν ενημερώνουμε για την εφαρμογή  σχετικής εγκυκλίου του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που εκδόθηκε το έτος 2016 « Αριθμ. Πρωτ. 2415.9/19075/3-3-16 (ΑΔΑ: 6Κ124653ΠΩ-55Χ) :

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο