Τούνελ ναρκωτικών ένωνε την Αριζόνα… με δωμάτιο σπιτιού στο Μεξικό

Άνδρες της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ανακάλυψαν μυστικό τούνελ, που ένωνε ένα παλαιό fastfoodαδικο, στο San Luis της Arizona με το San Luis Rio Colorado, πόλη που βρίσκεται στην πολιτεία Sonora, του Μεξικού!

Το μήκος ήταν 180 μέτρα και “έβγαζε” από το υπόγειο του παλαιού εστιατορίου σε δωμάτιο σπιτιού, στο Μεξικό (και τούμπαλιν).

Τούνελ ναρκωτικών ένωνε την Αριζόνα... με δωμάτιο σπιτιού στο Μεξικό

Σύμφωνα με τους ερευνητές, το χρησιμοποιούσαν για διακίνηση ναρκωτικών. Aκολούθως συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του κτηρίου στην Arizona, Ivan Lopez.

Τούνελ ναρκωτικών ένωνε την Αριζόνα... με δωμάτιο σπιτιού στο Μεξικό

ύμφωνα με το kyma.com, ιστοσελίδα του τοπικού τηλεοπτικού δικτύου Kyma, η αστυνομία του San Luis σταμάτησε τον Lopez, για έλεγχο. Ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι εντόπισαν στο φορτηγό του δυο εργαλειοθήκες, στις οποίες βρέθηκαν 168 κιλά σκληρών ναρκωτικών.

Μόνο η ποσότητα της φενταλύνης (“ψευδο-ηρωίνη”) που είχε μαζί του, μπορούσε να μοιραστεί σε 3 εκατομμύρια δόσεις.

Μάρτυρες ενημέρωσαν πως ο Lopez είχε πάρει τις εργαλειοθήκες από το υπόγειο του κτηρίου. Εξέδωσαν ένταλμα και έκαναν έρευνα που αποκάλυψε το τούνελ -κάτω από την κουζίνα.

https://www.news247.gr/kosmos/toynel-narkotikon-en…

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την επιμέλεια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις

Τελετή Ορκωμοσίας Νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023

Παρουσία του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αλεξανδράκη Γεώργιου, τελέσθηκε σήμερα η ορκωμοσία ενενήντα επτά (97) νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023. Στην τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), στο Ναυτικό

ΛΣ : Να μετακινείται ο φάκελος…Όχι ο πολίτης

Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό πρωτοξεκίνησε από το Υπουργείο Αιγαίου το 1998;;; Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό αποτέλεσε την πρώτη διαφήμιση των σημερινών Κ.Ε.Π.(Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών); Ποιος γνωρίζει ότι ο «προάγγελος» των σημερινών ΚΕΠ (τότε λέγονταν «Γραφεία τουΠολίτη»)

Ο Ερντογάν μηνύει τον αντιπρόεδρο της γερμανικής Βουλής

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κινδυνεύει να βρεθεί ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Βουλής και αντιπρόεδρος των Φιλελευθέρων Βόλφγκανγκ Κουμπίκι, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κατά του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο χαρακτήρισε σε προεκλογική συγκέντρωση «μικρό αρουραίο των υπονόμων». Το