Βραβεία Lloyd’s: Διακρίθηκαν οι κορυφαίοι Έλληνες της Ναυτιλίας

Με φυσική παρουσία διεξήχθη ξανά, μετά την περσινή ψηφιακή τελετή, η εκδήλωση για τα ετήσια ναυτιλιακά βραβεία Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2021, στην οποία διακρίθηκαν οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της ελληνικής ναυτιλίας.

Ο επικεφαλής της Costamare, Κωστής Κωνσταντακόπουλος, κέρδισε το βραβείο για την Προσωπικότητα της Ελληνικής Ναυτιλίας, διάκριση την οποία κατέκτησε πέρυσι η Άννα Αγγελικούση. Η Costamare ξεχώρισε φέτος για το εντυπωσιακό άνοιγμα στην αγορά μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου, αλλά και το πρώτο ομόλογο του ελληνικού εφοπλισμού, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Κορυφαία εταιρείας μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου ανακηρύχθηκε η Seanergy Maritime, συμφερόντων του Σταμάτη Τσαντάνη. Η εισηγμένη υλοποίησε αρκετές επενδύσεις μεγέθυνσης του στόλου. Το αντίστοιχο βραβείο στα δεξαμενόπλοια έλαβε η Arcadia Shipmanagement των αδελφών Αγγελόπουλου.

Τη διάκριση στην κατηγορία για την Επιβατηγό Εταιρεία της χρονιάς έλαβε η Alpha Lines του Αντώνη Αγαπητού, η οποία δρομολογεί στην γραμμή Πειραιά, Πόρου, Ύδρας, Σπετσών το πλοίο Speed Cat I.

Τέλος, ανάμεσα στα βραβεία που ξεχώρισαν ήταν και αυτό για το κορυφαίο πλοίο της χρονιάς, το οποίο απονεμήθηκε στην Dynagas του Γιώργου Προκοπίου για το “Transgas Power”. Πρόκειται για ένα από τα δύο νεότευκτα βαπόρια που παρέλαβε πρόσφατα η ναυτιλιακή, τα οποία μπορούν να λειτουργούν τόσο ως μεταφορείς LNG όσο και ως μονάδες FSRU.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικός στρατός: Γιατί λείπουν οι γυναίκες;

Να καταταγώ στον στρατό; Σε καμία περίπτωση! Για τις νεαρές γυναίκες από τις οποίες η DW πήρε συνέντευξη στο Βερολίνο, η θητεία στις Γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκτός συζήτησης. «Δεν ταιριάζει στα σχέδιά μου για σπουδές και εργασία», υποστηρίζει μία από τις

Δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Ποιοι αρχηγοί θα πάνε Προεδρικό, ποιοι… το σκέφτονται, ποιοι είπαν «όχι» και ποιοι δεν προσκλήθηκαν

Ιδιαίτερο συμβολικό αλλά και ουσιαστικό πολιτικό ενδιαφέρον έχει η φετινή δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις 24 Ιουλίου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, καθώς η πολιτική ρευστότητα που επικρατεί φαίνεται ότι επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό και τους πολιτικούς

Ο «αστυνομικός» γάτος Nimis που «περιπολεί» τους δρόμους του Άμστερνταμ

Η «αστυνομική γάτα» του Άμστερνταμ έχει γίνει viral στο TikTok, με τα βίντεό της να έχουν ξεπεράσει τα 4,5 εκατομμύρια προβολές. Ο γάτος, που ονομάζεται Nimis, ζει σε ένα πλωτό σπίτι και ξεχωρίζει χάρη στο κίτρινο γιλέκο που φορά, το οποίο θυμίζει αστυνομική στολή. Κάθε μέρα συνοδεύει την ιδιοκτήτριά του, Lydia Farber, στις βόλτες τους στα κανάλια

Κακοκαιρία μέχρι το Σάββατο: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες – «Κόκκινη προειδοποίηση»

Κακοκαιρία προβλέπεται από την Παρασκευή 24/7 μέχρι και τις προμεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 25/7 στις περισσότερες περιοχές της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα σε πολλές περιοχές θα συνοδεύονται από κατά τόπους ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια),