Υπό διωγμό οι λιμενικοί του Τρικερίου – Ασφαλιστικά μέτρα στον διοικητή

Ασφαλιστικά μέτρα έξωσης στον Διοικητή του Λιμενικού Τμήματος

Σε σίριαλ χωρίς τέλος εξελίσσεται το ζήτημα στέγασης της Λιμενικής Αρχής Αγίας Κυριακής Τρικέρων μετά από χρόνια προβλημάτων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το λιμενικό τμήμα τελούσε υπό καθεστώς έξωσης από την ιδιοκτήτη του κτηρίου, ο οποίος ήθελε τον χώρο για προσωπική χρήση και εκμετάλλευση.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και με την καθοριστική συμβολή τόσο του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων κ. Κυριαζόπουλου Ευάγγελου όσο και του Δημάρχου Ν. Πηλίου κ. Μιτζικού Μιχάλη παραχωρήθηκε στην Αγία Κυριακή Τρικέρων χώρος από τον Δήμο Νοτίου Πηλίου κατ’ εφαρμογή σχετικής δικαστικής απόφασης.”

Και ενώ το προσωπικό της υπηρεσίας είχε μεταφέρει όλα τα έπιπλα και τα αρχεία στο νέο χώρο και σε μια περίοδο που το προσωπικό του Β’ Λ/Τ Αγίας Κυριακής Τρικέρων διέσωσε δεκάδες συνανθρώπων μας που κινδύνεψαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν την Μαγνησία, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Σωματείου «Οι φίλοι του Ναυτικού-Λαογραφικού Μουσείου» Αγίας Κυριακής Τρικέρων και πρώην Δημάρχου Ν. Πηλίου Νίκου Φουρτούνα με δόλιο και κακόβουλο τρόπο κατατέθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Διοικητή του Λιμενικού Τμήματος ο οποίος εντός ολίγων ημερών (19-09-23) ,θα πρέπει να παραστεί στο Ειρηνοδικείο Βόλου καταβάλλοντας από την τσέπη που όλα τα δικαστικά έξοδα προκειμένου να αντιμετωπίσει την έξωση από τον “συνάδελφο” και πρώην Ναύαρχο του Λιμενικού Σώματος Νίκο Φουρτούνα.

Όπως τονίζει η Ένωση Προσωπικού Λ.Σ Κεντρικής Ελλάδος είναι θλιβερό ο Διοικητής της Υπηρεσίας να διώκεται σε προσωπικό επίπεδο και να χρειάζεται καταβάλλει δικά του χρήματα του προκειμένου να σωθεί μια υπηρεσία που από ότι φαίνεται είναι ανεπιθύμητη από τους ντόπιους.

Σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτούμε να παίζονται παιχνίδια στην πλάτη των συνάδελφων και των οικογενειών τους την στιγμή που το Λιμενικό Σώμα έχει γράψει με χρυσά γράμματα την ιστορία του στην Αγία Κυριακή Τρικέρων με συναδέλφους που πρόσφεραν πολλά και έδωσαν το δικό τους στίγμα στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Θα στηρίξουμε με κάθε μέσο τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στο Τρίκερι και καλούμε κάθε υπεύθυνο και κάθε φορέα να συνδράμει στην λήξη αυτής της προσβλητικής ταλαιπωρίας που έχουν υποστεί το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και τα στελέχη του».

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το άγνωστο «στρατηγείο» μη επανδρωμένων αεροσκαφών – ΦΩΤΟ

Τροποποιήθηκε και διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου κατόπιν πρωτοβουλίας και προσωπικής εργασίας της 4μελούς ομάδας σ’ ένα υπερσύγχρονο «στρατηγείο» μεταφοράς πτητικών μέσων (drones) και απαραίτητου εξοπλισμού. Μπορεί να λειτουργήσει ως Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στον τόπο των συμβάντων, καθώς οι εκάστοτε επικεφαλής, ευρισκόμενοι σε

Η καταραμένη μέρα των ναυτικών: πάνω από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – το ένα στο Αιγαίο

Κι αν η 26η Σεπτεμβρίου, μια μέρα σαν σήμερα δηλαδή, δεν είναι καταραμένη μέρα για τους ναυτικούς, τότε ποια είναι; Περισσότεροι από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – τα δύο πλοία ελληνικά και το ένα μάλιστα βυθίστηκε στο Αιγαίο! Σεπτέμβριος 2000:

Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»

Το πολύνεκρο ναυάγιο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σάμινα» ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μεταπολεμική ναυτική τραγωδία, που έπληξε την ελληνική ακτοπλοΐα. Είχε προηγηθεί εκείνη του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ηράκλειο» στη Φαλκονέρα, στις 8 Δεκεμβρίου 1966, με τους 224 νεκρούς. Το ναυάγιο σημειώθηκε στις 22:15 της 26ης

Μετάβαση στο περιεχόμενο