Επίσκεψη ΕΠΛΣ Αττικής Πειραιώς και Νήσων στην Υπηρεσία Μουσικής Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης και καταγραφής των προβλημάτων των στελεχών Λ.Σ. , χθες 11/10/2022 κλιμάκιο της ΕΠΛΣΑΠΝ πραγματοποίησε επίσκεψη στις νέες εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Μουσικής Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Κουζή Βασίλειο , τον Γενικό Γραμματέα Σταυρινούδη Στέφανο , τον Α’ Αντιπρόεδρο Διακουμή Κωνσταντίνο , τον Οργανωτικό Γραμματέα Βορριά Μιχαήλ και τον Υπεύθυνο Τύπου Πατσά Ευστάθιο , με την παρουσία και του Προέδρου ΠΟΕΠΛΣ Τσιάνου Παναγιώτη , κηρύσσοντας έτσι την έναρξη της περιοδείας που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο διάστημα σε όλες τις υπηρεσίες υπαγωγής ΕΠΛΣΑΠΝ .

Μία περιοδεία που ξεκίνησε σημειολογικά από μια υπηρεσία που προάγει διαχρονικά με το καλύτερο τρόπο την εικόνα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και που πρόσφατα ένα δίκαιο αίτημά των υπηρετούντων στελεχών της γίνεται πράξη .

Η αναγνώριση 5 ετών πραγματικής Υπηρεσίας στο διπλάσιο.

Μια πάγια διεκδίκηση της ΕΠΛΣ Αττικής, Πειραιώς και Νήσων και κατ´επέκταση της ΠΟΕΠΛΣ , που βρήκε συμπαραστάτη και τη Στρατιωτική και Πολιτική Ηγεσία του ΥΝΑΝΠ .

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα με τα στελέχη Λ.Σ. της Υπηρεσίας να παραθέτουν τα κάτωθι ζητήματα όπως :

  • Την αναγνώριση των πτυχίων και διπλωμάτων μουσικής που ενώ είναι προσόν για την εισαγωγή στο Σώμα δεν έχει την αντίστοιχη αναγνώριση εντός αυτού . (Ίδιο πρόβλημα ταλανίζει και τα στελέχη που υπηρετούν στο Η/Σ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.).
  • Την αποκατάσταση της αδικίας για τους συναδέλφους που προέρχονται από την κατηγορία   Ο.Π.Υ. – Ε.Π.Υ. – Ε.Μ.Θ. και όχι μερίδας αυτών που ισχύει μέχρι σήμερα .
  • Την εναρμόνιση με το σύνολο των Δημοσίων Υπαλλήλων όσο αφορά την ημερήσια αποζημίωση των στελεχών Λ.Σ. (Ένα ζήτημα που απασχολεί και τα στελέχη της Μουσικής Λ.Σ. λόγω της μεγάλης συχνότητας υπηρεσιακών μετακινήσεων) .
  • Ένα δικαιότερο Νομικό πλαίσιο που θα πατάει στις σύγχρονες απαιτήσεις της Υπηρεσίας Μουσικής Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Κλείνοντας την συνάντηση ως ένδειξη εκτίμησης για την προσφορά τους στην εικόνα του Σώματος,  η Ένωση μας παρέδωσε ένα αναμνηστικό κάδρο από την πρόσφατη συναυλία τους στα πλαίσια της 86ης Δ.Ε.Θ. , το οποίο και παρέλαβε ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Λ.Σ. Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κο Βρεττός Γεώργιος .

Ως ΕΠΛΣΑΠΝ θα συνεχίσουμε τον δρόμο της διεκδίκησης, της προσφοράς και της αξιοπιστίας στο πλευρό των στελεχών του Λιμενικού Σώματος .

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ε.Α.Α.Λ.Σ: Ιδρύθηκε και λειτουργεί Γραφείο Εξυπηρέτησης Αποστράτων Στελεχών στο Ν.Ν.Α. με παρέμβαση του Αρχηγού ΛΣ

Ανακοίνωση Ε.Α.Α.Λ.Σ: Φέρουμε σε γνώση όλων των μελών μας ότι, με διαταγή του Προϊσταμένου Κλάδου Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Υποναυάρχου Λ.Σ. κ. Αντώνη ΜΑΖΗ, δρομολογήθηκε η διευθέτηση ενός από τα κυρίαρχα προτάγματα των διεκδικήσεων της Διοίκησής μας για δημιουργία HELP-DESK Αποστράτων ΛΣ-ΕΛΑΚΤ

Η αξιοποίηση της ελληνικής ΑΟΖ είναι η νέα Μεγάλη Ιδέα. Τα απτά οφέλη

Άρθρο του Νικ. Γ. Σαμπάτη, Αρθρογράφου, Οικονομολόγου, ασκ. Ορκωτού Ελεγκτή Οι πρώτες φωνές που θυμάμαι να μιλάνε δειλά δειλά για την αξιοποίηση της ελληνική ΑΟΖ ήταν στο μακρινό 2009.  ”Γραφικοί”, ήταν ο ελαφρύτερος από τους χαρακτηρισμός που τους συνόδευε από

Παρουσία Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Εκδήλωση για την Ημέρα Τάξης ΣΣΕ 1983

Την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου 2022 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ως απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1983, παραβρέθηκε σε εκδήλωση της Τάξης του, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην Βάρη Αττικής, με μέριμνα του Συνδέσμου της.

Τελετή Απόσυρσης των Αεροσκαφών Cessna T-41D

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί η τελετή απόσυρσης των αεροσκαφών Cessna T-41D, στην 360 Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος (360ΜΕΑ) της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δοξολογία, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής Διοικητή 360 ΜΕΑ, διέλευση αεροσκάφους