Κρίσεις Λ.Σ.2021:Όλα έτοιμα για τις ετήσιες τακτικές κρίσεις των Αξιωματικών ΛΣ-Πότε ξεκινούν

Εντός της επομένης εβδομάδας εκτός απροόπτου όπως και από το νόμο προβλέπεται  ξεκινούν οι ετήσιες κρίσεις των Αξιωματικών του Σώματος.

Στα Λιμενικά Νέα καταφθάνουν σωρεία δήθεν πληροφοριών με ονόματα και προβλέψεις, κάτι άλλωστε  που συμβαίνει σε όλα τα Σώματα πριν από της κρίσεις.

Εμείς δεν πρόκειται να μπούμε  στον πειρασμό της ονοματολογίας.

Σημασία έχει η ολική επαναφορά του Λιμενικού Σώματος στην πρώτη γραμμή της διασφάλισης των εθνικών και κυριαρχικών μας δικαιωμάτων να συνεχιστεί απρόσκοπτα και ως εκ τούτου οι επιλογές των προσώπων στην παρούσα φάση, είναι ιδιαιτέρως σημαντικές.

Τα θεσμικά όργανα βέβαια είναι αυτά που θα κρίνουν ποιες  αλλαγές χρειάζονται και όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος για το επιτυχές ή μη των επιλογών τους.

Ο Αρχηγός του Λ.Σ. καλείται να αξιοποιήσει τα ανώτατα στελέχη και όσοι επιλεγούν να συνεχίσουν, όλοι μαζί ως μια συμπαγής ηγετική ομάδα, να οδηγήσουν το Λιμενικό Σώμα πιο δυνατό και ανανεωμένο  στην επόμενη ημέρα. 

Αποτελεί χρέος του προς όλα τα στελέχη του Λ.Σ.

Αποτελεί υποχρέωσή των στελεχών, να εκπληρώσουν στο ακέραιο την δύσκολη αποστολή, που τους έχει αναθέσει η  πολιτεία σήμερα.

Και οι δυσκολίες είναι πολλές αλλά και το έργο πολύ μεγάλο. Κανένας δεν δικαιούται να υστερήσει.

Δεν χωρεί εσωστρέφεια ούτε  μεμψιμοιρία…

Τα Λιμενικά Νέα εύχονται να γίνουν οι σωστότερες επιλογές.

Τονίζουν, ότι θα είναι σύμμαχος σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών εργασίας των στελεχών του Λ.Σ., σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της αποτελεσματικότητας της δράσης του Λ.Σ.. αλλά  και αυστηρός κριτής σε κάθε  συμπεριφορά αντίθετη στην δίκαιη και ίση αντιμετώπιση των στελεχών του Λ.Σ.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επενδύσεις $4,1 δισ. στην αγορά μεταχειρισμένων πλοίων από τους Έλληνες εφοπλιστές

Της Αναστασίας Βαμβακά Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι επενδύσεις στην αγορά μεταχειρισμένων πλοίων από τους Έλληνες εφοπλιστές, με τα στοιχεία της Allied Shipping Research να αναφέρουν πως έχουν επενδύσει μέσα στο 2022 ήδη 4,157 δισεκατομμύρια δολάρια για την αγορά 196

Αυξημένο διεθνές ενδιαφέρον για κορυφαία ναυτιλιακή συνάντηση στην Αθήνα

Το φετινό Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο του International Propeller Club of the United States ολοκληρώθηκε με επιτυχία την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, ενώπιον εκατοντάδων αντιπροσώπων από όλο τον κόσμο που παρακολούθησαν ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου συζητήσεων και κεντρικών ομιλιών από αξιωματούχους

Πόλεμος προσφορών στα σούπερ μάρκετ αλλά και νέο «τσουνάμι» ανατιμήσεων

Έως και το 50% των προϊόντων στα ράφια βγαίνουν σε προσφορά με όλο και μεγαλύτερα ποσοστά εκπτώσεων, την ώρα που οι προμηθευτές και οι αλυσίδες παύουν να συγκρατούν τις αυξήσεις στις τιμές. Στο 3% εκτιμάται ότι θα φθάσει η μείωση

Βραζιλία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί, 14 τραυματίες, πολλοί αγνοούμενοι στην κατάρρευση γέφυρας

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 14 τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε γέφυρα στην πολιτεία Αμαζόνας της Βραζιλίας, ανακοίνωσαν οι αρχές, που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο απολογισμός των θυμάτων να γίνει ακόμη πιο βαρύς, καθώς αγνοούνται αρκετοί ακόμη.