Πολάκης – Επανήλθε δριμύτερος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Άγρια κόντρα με Χατζηνικολάου και Γεωργιάδη – «Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ»

Λίγες ώρες μετά την επανατοποθέτηση του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης, ξαναχτύπησε, με μεταμεσονύχτια ανάρτηση, ανοίγοντας μέτωπο με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Λίγες ώρες μετά την επανατοποθέτηση του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης, ξαναχτύπησε, με μεταμεσονύχτια ανάρτηση, ανοίγοντας μέτωπο με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος υποστήριξε πως ο Παύλος Πολάκης στην επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα «ζήτησε συγγνώμη μόνο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» με σκοπό να είναι υποψήφιος και να μη χάσει την βουλευτική του ασυλία.

«Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Twitter.

 

Η μεταμεσονύχτια ανάρτηση Πολάκη

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο κ. Πολάκης έκανε την εμφάνισή του και απάντησε στον κ. Χατζηνικολάου, καλώντας τον να ζητήσει συγγνώμη από τον λαό. «Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε…» έγραψε ο κ. Πολάκης.

 

Σφάχτηκε και με Γεωργιάδη

Νωρίτερα, χθες το απόγευμα ο Παύλος Πολάκης, απάντησε και στην ανάρτηση του Α. Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης είχε γράψει: «Είχα πολλές φορές πει όλο αυτό το διάστημα ότι προσωπικά δεν πιστεύω «ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη… είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας». Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο».

Από την πλευρά του, ο Παύλος Πολάκης απάντησε ειρωνικά στον υπουργό Ανάπτυξης, γράφοντας:  «Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα…».

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «αστυνομικός» γάτος Nimis που «περιπολεί» τους δρόμους του Άμστερνταμ

Η «αστυνομική γάτα» του Άμστερνταμ έχει γίνει viral στο TikTok, με τα βίντεό της να έχουν ξεπεράσει τα 4,5 εκατομμύρια προβολές. Ο γάτος, που ονομάζεται Nimis, ζει σε ένα πλωτό σπίτι και ξεχωρίζει χάρη στο κίτρινο γιλέκο που φορά, το οποίο θυμίζει αστυνομική στολή. Κάθε μέρα συνοδεύει την ιδιοκτήτριά του, Lydia Farber, στις βόλτες τους στα κανάλια

Κακοκαιρία μέχρι το Σάββατο: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες – «Κόκκινη προειδοποίηση»

Κακοκαιρία προβλέπεται από την Παρασκευή 24/7 μέχρι και τις προμεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 25/7 στις περισσότερες περιοχές της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα σε πολλές περιοχές θα συνοδεύονται από κατά τόπους ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια),

Στo Κερατσίνι το… λαβωμένο RoRo Cargo Iosif K μετά τη σύγκρουση με το ΕΛΥΡΟΣ στο λιμάνι της Σούδας (φωτο)

Στο λιμάνι του Κερατσινίου βρίσκεται το RoRo Cargo Iosif K, μετά τη σύγκρουση με το ΕΛΥΡΟΣ στο λιμάνι της Σούδας την περασμένη Τρίτη. Μετά το βίντεο που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, φωτογραφίες αποτυπώνουν τη ζημιά που υπέστη το φορτηγό πλοίο. Αναμένεται να

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ανακοινώθηκαν νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, τα αποτελέσματα τόσο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, όσο και για την εισαγωγή στις Σχολές Ανώτερης Εκπαιδευτικής Κατάρτισης. Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026 μέσω της σχετικής