Στο έλεος του θεού τα σκάφη στην Αγία Ρουμέλη (φωτο)

Ανύπαρκτες υποδομές, όνειρο το λιμάνι και εκατοντάδες επισκέπτες σε καθημερινή βάση

Χωρίς ουσιαστικές και σύγχρονες υποδομές παραμένει το λιμάνι της Αγίας Ρουμέλης αφού μόνο στα λόγια μένουν όσες παρεμβάσεις έχουν προταθεί.

Όνειρο παραμένει το λιμάνι για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του ξακουστού χωριού οι οποίοι βλέπουν ότι οι υποδομές είναι ανύπαρκτες με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό η καθημερινότητα τους.

Βάρκες, σκάφη, πλοία κυριολεκτικά στο έλεος του θεού αφού δε υπάρχουν στην πραγματικότητα οι απαραίτητες υποδομές για να τα φιλοξενήσουν με τους κατοίκους να έχουν φτάσει στο αμήν «χορτασμένοι» από τις υποσχέσεις για βελτίωση των υποδομών.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πρόκειται για ένα λιμάνι το οποίο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες υποδέχεται εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά που επισκέπτονται το φαράγγι της Σαμαριάς ή απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στο γραφικό χωριό.

Πηγή φωτογραφιών σελίδα στο Facebook «Αγία Ρουμέλη Σφακιά»

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιμενικό: Πάνω από 65 μετανάστες διασώθηκαν στο Αιγαίο

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 66 άτομα εντόπισαν οι δυνάμεις του Λιμενικού σε Οινούσσες, Φαρμακονήσι και Μεγίστη. Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε το βράδυ της Πέμπτης ταχύπλοο σκάφος να αποβιβάζει ικανό αριθμό αλλοδαπών σε βραχώδη ακτή βορειοδυτικά της ν.

Αναστέλλεται κάθε δραστηριότητα στο ΟΑΚΑ λόγω προβλήματος με τη στατικότητα του στεγάστρου Καλατράβα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) ενημερώνει ότι κατόπιν μελέτης για την στατικότητα των μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα προέκυψε πρόβλημα και ως εκ τούτου αναστέλλεται από σήμερα (29/9) κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό

ΥΠΟΙΚ: Εγκρίθηκε η αγορά 4 ελικοπτέρων βαρέος τύπου για την ενίσχυση της Πυροσβεστικής

Στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών «Πολιτική Προστασία 2021- 2027», με δικαιούχο το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, εντάσσεται η πράξη «Προμήθεια ελικοπτέρων βαρέως τύπου». Η σχετική πράξη εκδόθηκε σήμερα από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο