Yachting: Στο Ναύπλιο από τις 29 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2023, τo 8o Mediterranean Yacht Show

Ήδη έχει αναδειχθεί στη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής διεθνώς

Για 8η χρονιά στο λιμάνι του Ναυπλίου, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 29 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2023 το Mediterranean Yacht Show (MEDYS) Η έκθεση, η οποία συνδιοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού και τον Δήμο Ναυπλιέων με τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ευρίσκεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Ήδη έχει αναδειχθεί στη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής διεθνώς αφού το 2022 ξεπέρασε κατά πέντε φορές τον αριθμό των σκαφών που κατόρθωσαν να εκθέσουν η Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία μαζί στην αντίστοιχη έκθεση της Βαρκελώνης.

Αναδεικνύοντας την υπεροχή του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού, το MEDYS 2023 καταγράφει 95 εγγεγραμμένα σκάφη, yacht brokers από περισσότερες από 30 χώρες του κόσμου και πολλούς εκθέτες με υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με το αντικείμενο της έκθεσης. Το “παρών” θα δώσουν κορυφαίες διεθνείς εταιρείες όπως οι Camper & Nicholsons International, CSO Yachts, YCO, IYC, CharterWorld LLP, Yachting Partners International, Northrop & Johnson, Luxury Charter Group, West Nautical κ.ά. Η έκθεση θα διαρκέσει 5 ημέρες, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες brokers από όλο τον κόσμο να δουν από κοντά τα διαθέσιμα προς ναύλωση σκάφη και τις δυνατότητές τους, αλλά και να γνωρίσουν τα πληρώματα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

“Ήδη 95 σκάφη από 24 μέτρα έως 85 μέτρα μήκος έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο ΜEDYS 2023, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι η πιο σημαντική έκθεση μέχρι σήμερα. Κατέχοντας μια από τις κορυφαίες θέσεις στην ατζέντα του yachting παγκοσμίως, η έκθεση διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στην ανάπτυξη και εξέλιξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο, και έχει αναδείξει τη δυναμική και την απόλυτη επάρκεια σε ποσότητα και ποιότητα των σκαφών με Ελληνική Επαγγελματική Άδεια”, αναφέρει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, Μιχάλης Σκουλικίδης.

Στο πλαίσιο του ΜEDYS διοργανώνεται και μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων με κορυφαία τον δημοφιλή διαγωνισμό Chef’s Competition, όπου οι ταλαντούχοι σεφ των σκαφών θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε μια επιτροπή με πολλά αστέρια Michelin! Κριτές φέτος θα είναι οι βραβευμένοι με 2 αστέρια Michelin Γιώργος Παπαζαχαρίας από το ελληνικό Delta Restaurant και Antonio Mellino από το εστιατόριο Quattro Passi της Ιταλίας.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υγειονομική Μέριμνα για Όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις» στη Νίσυρο, στην Τήλο, στην Χάλκη, στην Θύμαινα και στους Φούρνους

Την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 ολοκληρώθηκαν οι 2 προγραμματισμένες αποστολές για το Α΄ εξάμηνο του 2023, του πολυμελούς διακλαδικού κινητού υγειονομικού κλιμακίου της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ σε νησιά του Αιγαίου Πελάγους, στο πλαίσιο της δράσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Υπογραφή «Κοινού Σχεδίου Δράσης Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας» για το Έτος 2023

Την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 υπεγράφη στην Λευκωσία το «Κοινό Σχέδιο Δράσης (ΚΣΔ) Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας» για το έτος 2023 από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων του ΓΕΕΘΑ Ταξίαρχο Βασίλειο Τσάμη, τον Διευθυντή των Διευθύνσεων Τεθωρακισμένων και

Εκδηλώσεις για την 82η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης στην Αυστραλία και στην Νέα Ζηλανδία(φωτο)

Από την Τρίτη 09 έως την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, ο Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Κυριάκου συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου σε εορταστικές εκδηλώσεις για την 82η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης, που πραγματοποιήθηκαν στην

Καθρεφτάκια στους… ιθαγενείς

Οι Ισπανοί κονκισταδόρες, οι κατακτητές της Νότιας Αμερικής, με μπιχλιμπίδια ευτελούς αξίας, με τα όπλα και το αδήριτο πάθος τους για χρυσάφι παραπλάνησαν και τελικά εξόντωσαν έναν πολιτισμό που βρεχόταν από δυο ωκεανούς… Οι Έλληνες πολιτικοί, με παραμύθια, προεκλογικά δώρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο