Πειραιάς: Έλεγχοι σε φορτηγά οχήματα για ασφαλή μεταφορά προϊόντων

Βεβαιώθηκαν πέντε παραβάσεις

Σε ελέγχους σε φορτηγά οχήματα στο λιμάνι του Πειραιά, προχώρησαν το πρωί στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος Τσελέπη του κεντρικού λιμεναρχείου, σε συνεργασία με κλιμάκιο της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς.

Πού επικεντρώθηκαν οι έλεγχοι

Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν στην ασφαλή μεταφορά και διακίνηση αγαθών με φορτηγά οχήματα ενώ βεβαιώθηκαν 5 παραβάσεις, συνολικού ύψους προστίμου δεκαοκτώ χιλιάδων ευρώ, καθώς και μία παράβαση του Κ.Ο.Κ. (Ν. 2696/1999).

Το Λιμενικό Σώμα αναμένεται να εντατικοποιήσει τους ελέγχους το επόμενο διάστημα στο πρώτο λιμάνι της χώρας καθώς η επιβατική κίνηση αναμένεται να είναι αυξημένη ενόψει των εορτών του Πάσχα και της καλοκαιρινής περιόδου.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύνοδος για το μεταναστευτικό στη Λευκωσία: Δέσμευση για την ενίσχυση των κοινών προσπαθειών από 8 κράτη της ΕΕ

Σημαντικό βήμα σε σχέση με την επαναξιολόγηση της κατάσταση της Συρία και τον χειρισμό των μεταναστών που φτάνουν από τη χώρα, αποτέλεσε η συζήτηση στην Υπουργική Σύνοδο για την εξωτερική διάσταση του μεταναστευτικού που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα στην Λευκωσία, όπως αναφέρεται στην κοινή

Εξελίξεις στο πρόγραμμα αναβάθμισης των φρεγατών ΜΕΚΟ

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του enikos.gr, που πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύαμε με λεπτομέρειες τις ανησυχίες που εκφράστηκαν μέσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στον απόηχο ενημέρωσης που έλαβαν από την κοινοπραξία Ολλανδών και Γερμανών για το πρόγραμμα αναβάθμισης των φρεγατών ΜΕΚΟ,

Γάζα: Έφτασαν τα πρώτα φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια

Τα πρώτα φορτηγά που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια για τους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας άρχισαν να φτάνουν στον παλαιστινιακό θύλακα μέσω της πλωτής προβλήτας που κατασκευάστηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού στρατού στο X (πρώην Twitter). Σήμερα «περίπου στις 09:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στο περιεχόμενο