Μας καταγγέλθηκε, αληθεύει;

Όπως μας καταγγέλθηκε χθες 3/7/2019 το Κεντρικό  Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της επιδιωκόμενης από την πλευρά τους επικοινωνίας των θέσεων και απόψεων του πολιτικού φορέα που εκπροσωπούν.

Στο υπόψη κλιμάκιο ,όπως μας ενημέρωσαν παριστάμενοι, μεταξύ άλλων ήταν οι  κ.κ Παρασκευόπουλος πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, ο Τάσος Κουράκης και  ο υπεύθυνος των Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παυλίδης.

Όταν το λόγο πήρε ο κ. Τάσος Κουράκης οι Λιμενικοί εμβρόντητοι τον άκουσαν να  λέει ότι εξαιτίας της έλευσης του  ΣΥΡΙΖΑ το 2015 από εν δυνάμει δολοφόνοι μετατράπηκαν σε διασώστες και τώρα με την πιθανότητα έλευσης της ΝΔ θα επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση.

Εμείς διερωτώμεθα τα στελέχη του ΛΣ που το έτος 2014 διέσωσαν από βέβαιο πνιγμό  πάνω από 45000 ψυχές στο Ανατολικό Αιγαίο, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ  ήταν δολοφόνοι;

Και εδώ γεννάται το επόμενο ερώτημα πόσο  κανονική είναι η προνομιακή μεταχείριση  για ορισμένους υποψηφίους  η συγκέντρωση του προσωπικού σε ώρα εργασίας από τους προϊσταμένους τους, προκειμένου αυτοί να απευθύνουν προεκλογικούς λόγους ;

Για το θέμα αυτό έχει εκδώσει ανακοίνωση η ΠΕΑΛΣ http://www.peals.gr/2019/07/blog-post_99.html